De stolp in de spotlights

We kennen ‘m al een tijdje en hebben er nog steeds een grote liefde voor: de glazen stolp. Dit veelzijdige interieuraccessoire zet jouw favoriete items nog meer in de spotlight. En extra leuk, hij past perfect bij de transparante trend!

01_trend_stolp

Eigenlijk kan de glazen stolp in elk ruimte in huis. In de woonkamer zet je ‘m op je favoriete kastje of op de eettafel, in je hal doet ‘ie het prachtig op een sidetable en op je bureau zorgt het voor een persoonlijke noot. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De glazen stolp, waar zie je hem eigenlijk niet?

Het stylen van de glazen stolp

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van styling met dit geweldige interieuritem. Omdat de glazen stolp er in verschillende maten is, kun je er een boel items onder zetten. Belangrijk is ook de plek waar je ‘m neerzet. Zorg dat het er niet te vol staat. Deze transparante beauty komt het mooiste uit in een rustige omgeving.

02_trend_stolp

Doorkijkje

Voor de liefhebbers van groen is een plantje -of meerdere- een goede optie. Ook leuk: een klein vaasje met een bijzondere bloem erin. Een andere klassieker? Vlinders! Of je favoriete geurkaars. Dat maakt echt een prachtig plaatje. Je glazen stolp wordt extra bijzonder als je er een herinnering onder legt. Wat denk je van babyschoentjes van jezelf of je kindje? Of een oude zwart-wit foto.  Een heel andere insteek, en ontzettend grappig, een speelgoed dino in een opvallende kleur. Ben je van de romantiek? Rol dan een paar pagina’s uit een boek op en doe er lintjes omheen. In de stolp lijken het dan net liefdesbrieven…

03_trend_stolp

De glazen stolp in kerstsfeer

Het is misschien nog wat vroeg, maar dit moeten we toch alvast even met je delen! De glazen stolp is een waanzinnig leuke manier om je huis een stijlvol kerstgevoel te geven. Wat denk je van mooie kerstballen of kerstlichtjes onder de glazen stolp? Ook leuk om er twee in verschillende maten naast elkaar te zetten.

05_trend_stolp

Hoe combineer je de stolp?

Deze woonaccessoire sluit helemaal aan op de transparante trend in interieurland. Denk aan glazen tafels in alle vormen en maten, kasten en kleinere accessoires zoals paperweights, fotolijsten en terrariums. De glazen stolp combineert dan ook geweldig met andere transparante en glazen woonaccessoires. Zet er een paar op een kastje of pak het groots aan met een glazen kast.

04_trend_stolp

Waarom kiezen voor de glazen stolp?

  • De glazen stolp is door de veelzijdigheid een instant klassieker;
  • Omdat je er steeds iets anders onder kunt zetten, gaat de stolp nooit vervelen;
  • Het is een van de weinige accessoires waar je in elke ruimte wel iets mee kunt;
  • Zo’n stunning stolpje past in elke interieurstijl: van landelijk tot boho!
06_trend_stolp

Heb je echt nog meer overtuiging nodig? Precies, dat dachten we al…

Mayra De Wilde

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline