Easy update: 7 tips

Als echte interieur lover gooi jij het liefst je inrichting op frequente basis in de mix. Maar hoe trakteer je jezelf elke keer weer op een fris, nieuw interieur zonder aan het eind van het jaar failliet te zijn? Met deze 7 tips voor een easy update kun jij je interieur onbeperkt blijven vernieuwen!

01_easyupdates_7-tips

#1 Easy update: De flexibele basis

Een dynamisch interieur begint bij een basis waarmee je een flexibel interieur neerzet. Oftewel, kies voor een interieur in het wit, op deze manier weet je zeker dat bijkomende accessoires wat kleur betreft matchen. Zie jij je keuken of juist je woonkamer als het hart van je huis? Belangrijk om deze ruimtes ook wat kleur en materiaal betreft te voorzien van een basic uitstraling.

02_easyupdates_7-tips

#2 Easy update: De inspiratiewand

Transformeer die kale muur tot een inspirerende wand. heuse prikbord-wand. Deze wand heb je zo gemaakt met een rol isolatiekruk van 5 millimeter dik. Maak de muur vast met spijkertjes en/of contactlijm. Geef je wand een leuke kleur met acrylverf of ga voor de natuurlijke look door de wand lichtbruin te laten. Sla punaises in en versier vervolgens de wand precies zoals jij wilt. Ben je na een maand uitgekeken op de posters of tekeningen aan je muur? Dan ga je toch voor een nieuwe look!

03_easyupdates_7-tips

#3 Easy update: Fake it met verlichting

Met verlichting kun je de complete uitstraling van je interieur transformeren. Richt die spot bijvoorbeeld eens op een compleet andere hoek. Of kies ervoor om de basisverlichting te verwisselen met sfeerverlichting. Ook leuk: ga voor decoratieve verlichting zoals een lichtbak of een lichtslinger.

04_easyupdates_7-tips

#4 Easy update: Decorate it!

Goed idee: vul je interieur met accessoires zoals fotolijstjes, kussens, plaids en kaarsen. Op deze manier creëer je volop sfeer, zonder een aanslag te doen op je portemonnee. Fijne sfeermakers kun je ook vinden in de vorm van tropisch groen zoals de vetplant of de cactus.

05_easyupdates_7-tips

 #5 Easy update: Bijzetters

Een ideaal klein meubel dat onmisbaar is in elk interieur? De bijzettafel of kruk. Dit item kun je voor diverse doeleinden gebruiken, eenvoudig verplaatsen en in elke kamer inzetten.

06_easyupdates_7-tips

#6 Easy update: Go Green

Met groene plantjes, cactussen en vetplanten geef je je huis zuurstof, kleur én sfeer mee. Je kunt de eenvoudig verplaatsen, schuiven en combineren. Wist je bovendien dat een plantje in elke ruimte goed is voor je gezondheid?

easy update

#7 Easy update: Kaarsen

Dit is hét seizoen van… Juist het kaarslicht! Zorg er dus voor dat je altijd voldoende kaarsen in huis hebt om voor sfeer te zorgen. Van kaarsen in leuke kandelaars tot windlichten met een stompkaars. Mix & match voor het gewenste resultaat!

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline