How to style the Pallone-Paradise

In welk interieur zou jij de Pallone-Paradise van Leolux zetten? Het futuristische ontwerp maakt dat je misschien direct denkt aan een moderne setting. Toch zijn de mogelijkheden veel groter! Wij laten je zien dat deze eyecatcher het ook fantastisch doet in een industrieel, retro en Scandinavisch interieur! Benieuwd naar het verhaal achter deze fauteuil? Je leest het hier!

Magazine-artikel_Industrial_01

 

De industriële setting

Altijd al gedroomd van een loft in industriële stijl? De Pallone-Paradise kan hier een prachtige hoofdrol in spelen. Zorg dat je kiest voor een exemplaar in neutrale tint, zoals de Pallone-Paradis Riffleman. Omring de ruimte om de fauteuil heen met meubels in verweerde look. Hoe rauwer, hoe beter. Niet alleen de meubels, maar ook de accessoires en de planten om de Pallone-Paradise heen kunnen het stoere gevoel versterken. Een vaas gevuld met rozen? Echt niet! Kies coole planten zoals een cactus of een vetplant!

Magazine-artikel_Retro_02

De retro-look

Wow! Dit is nog eens een look waarmee je jouw talent voor styling laat zien. Wij kiezen voor de Pallone-Paradise Rosefinch omdat de warme, diepe tinten perfect matchen met een typisch-retro kleurenpalet. De ronde vorm van de Pallone fauteuil match perfect met de ronde vormen van de houten meubels. Ook leuk: door te werken met accessoires in donkerrood vormt het een geheel.

Magazine-artikel_Scandi_03

 

De Scandinavische stijl

Zachte kleuren met een subtiele knipoog naar de jaren 70 kenmerken onder andere de Scandinavische interieurstijl. De Pallone-Paradise Yellow Chat past door de kleurenmix olijfgroen, okergeel en gebroken wit perfect in het Scandinavische kleurenpalet. Zorg dat de meubels eromheen gemaakt zijn van natuurlijke materialen en bestaan uit ronde vormen. Ook leuk: plaats een dierenvel onder de fauteuil voor de perfecte knipoog naar het dierenrijk.

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline