6 tips voor het wegwerken van kabels in stijl

Kabelchaos? Ken je dat? We zijn allemaal afhankelijk van onze tech gadgets, vooral rondom het bureau. En hoewel dit een georganiseerd en zen plekje zou moeten zijn, maken opladers en kabels het ons soms moeilijk. Wij hebben een paar handige tips om van deze kabelwirwar af te komen. Jouw home office gaat er opgeruimd én stylish uitzien!

How-to: kabels wegwerken

1. Wrap it up!

Slingeren jouw muziekoortjes ook altijd ergens rond op het bureau? Je hoeft ze nooit meer te zoeken of uit de knoop te halen als je ze om een papierklem wikkelt. Klem de papierklem vast aan de zijkant van je bureau en klaar!

2. Label je kabels

Washi tape is je redder in nood: wikkel een klein stukje tape om elke kabel heen en schrijf op bij welk apparaat het kabeltje hoort. Laptop, USB, telefoon, printer, you name it! Je bespaart superveel tijd – vooral als je haast hebt en een oplader nodig hebt.

kabels-wegwerken-met-labels

3. Slimme box

Creëer een oplaadstation met behulp van een mooie opbergbox, waarin je de stekkerdoos in kan verstoppen. Zo laad je al je gadgets op zonder dat ze opvallend in zicht zijn. Kabels wegwerken was nog nooit zo easy.

4. LEGO support

Dit idee is zo leuk: tape een klein stukje van een LEGO bodemplaat aan de zijkant van je bureau (of op de muur). Bevestig LEGO stenen en LEGO figuurtjes aan de plaat. De dunne iPhone opladers passen perfect in de handen van de figuurtjes.

kabels-wegwerken-met-papierklemmen

5. Clip it!

Een paar papierklemmen aan de zijkant van je bureau doen wonderen. Waarom? Papierklemmen kunnen namelijk gebruikt worden als geweldige kabelhouders. Hang je opladers erin en label de papierklemmen voor nog meer overzichtelijkheid. Yes, nooit meer zoeken naar de juiste kabel!

6. Zelfklevende hulpjes

Zelfklevende kabelhoudertjes zijn geweldig. Je plakt ze gewoon vast op de muur of op je bureau, klikt je kabels erin en ze blijven op hun plek.

Nu kun je lekker aan de slag in jouw opgeruimde oase van rust!

Foto’s & video: Westwing

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline