5x kerstverlichting het hele jaar door

Vind je het ook zo lastig om afscheid te nemen van jouw sfeervolle kerstverlichting? Tover jouw seizoensdecoratie dan om tot opvallende musthaves die het hele jaar door kunnen! Wij hebben vijf toffe ideeën waarmee dit zéker gaat lukken.

#1 Galerij wand

Gebruik jouw kerstlampjes voor een sfeervolle galerij wand! Hang de lampjes speels op met behulp van spijkers. Kies jouw mooiste foto’s uit en maak deze vast aan de slinger met leuke wasknijpers. Zo’n deco-muur zorgt ongetwijfeld voor een warme sfeer in jouw huis!

kerstverlichting-het-hele-jaar-door-galerijwand

#2 Stralende kunst

Maak een origineel kunstwerk door kleine witte lampjes te verwerken in een canvas. Je kunt van alles maken met deze lichtjes: een leuke quote, een naam of de contouren van een land dat jij ooit nog wilt bezoeken (of bezocht hebt). Eén ding is zeker: je hebt een uniek staaltje kunst in handen!

kerstverlichting-het-hele-jaar-door-kunstwerk

#3 Opvallende items

Kerstverlichting zorgt voor ontspannen en niet al te fel licht – het transformeert dan ook elk item! Zet jouw favoriete items in de spotlights met behulp van subtiele kerstlampjes. Wij zijn helemaal weg van deze stralende vaas! 

kerstverlichting-het-hele-jaar-door-vaas

#4 Functionele nachtlampjes

Zijn jouw kinderen bang in het donker? In slaap vallen zal zeker geen probleem meer zijn met deze lichtgevende wolken. Je zou natuurlijk ook kunnen gaan voor een maan of een ster. Het is maar net wat je kinderen leuk vinden.

kerstverlichting-het-hele-jaar-door-kinderen

#5 Glamoureuze spiegel

Wil jij elke keer weer een glamoureus gevoel krijgen als je in de spiegel kijkt? Wikkel dan romantische lichtjes in combinatie met fijn draad om de spiegel heen. Super chic! 

kerstverlichting-het-hele-jaar-door-spiegel

Decoreren maar!

Beeld: Westwing Home & Living 

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline