9 tips voor een Lazy Sunday in bed

Oh, zondag! Je bent fantastisch. Of het nu regent of niet – op zondag mag je gewoon lekker luieren. Draai je nog een keertje om en breng de rest van de dag in bed door. Vandaag is alles geoorloofd en met onze tips hoef jij je helemaal niet te vervelen. Drie, twee, één…relaxen maar!

Dé ingrediënten voor een Lazy Sunday

#1 Rekken en strekken

Een belangrijk onderdeel van dit de-hele-dag-in-bed-plan is wakker worden met goede zin. Even rekken en strekken zorgt ervoor dat jij je nóg lekkerder in bed kunt nestelen zo. En goed nieuws: je pyjama mag de hele dag aanblijven. Yes!

#2 Stay hydrated

Ook al zul je vandaag niet superactief zijn, vergeet niet om veel te blijven drinken. Wat water, een kopje koffie, een mimosa of thee? Of toch een versgeperst sapje. Mmm, lekker!

#3 Brunch op bed, anyone?

Wafels, pannenkoeken of een gepocheerd eitje? Verwen jezelf en neem lekker waar je zin in hebt. En ‘s avonds laat je jouw favoriete gerecht gewoon thuisbezorgen.

#4 Lezen

Zorg voor het nodige leesvoer. Wil je eindelijk die ene roman uitlezen of een stapel fashion of interieur tijdschriften doorspitten? Vandaag kan dat gewoon. Lezen in bed , heerlijk toch?

lazy-sunday-in-bed-ontbijt

 #5 Shoppen

Online shoppen is misschien wel de beste uitvinding ooit. Neem een comfy houding aan in bed en shop de nieuwste trends voor je interieur of je kledingkast. Happy shopping!

#6 Even bijkletsen…

Een perfecte activiteit voor in bed: bijkletsen met vrienden of familie. Wie geef jij een belletje?

#7 Muziek

Zet je favoriete hitjes van het moment op en zing luidkeels mee. Of zet een lekkere Lazy Sunday afspeellijst op en droom even weg.

#8 Beauty

Verwennerij 2.0: breng je lievelings gezichtsmasker aan en leg komkommerschijfjes op je ogen voor het ultieme verwenmoment. Even lekker ontspannen de komende 20 minuten.

#9 Powernap

Relaxen is de belangrijkste activiteit van vandaag. Dus dat dutje tussen de middag? Gewoon doen!

Happy Lazy Sunday!

Foto & video: Westwing

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline