Instagram is life: 5 tips voor de perfecte interieurfoto!

Wij houden van prachtige en inspirerende interieurfoto’s! Heb je ons Instagram of Pinterest account al eens bekeken? Jij kunt met gemak ook zo’n omgeving creëren – maar dan gewoon lekker thuis! Met de volgende tips zorg jij voor die Instagram-waardige foto van je interieur. En omdat wij ontzettend benieuwd zijn naar het eindresultaat: deel jij deze natuurlijk met de hashtag #MijnWestwingStijl

instagram-interieurfoto-zithoek

#1 Less is more

Waar wil je de nadruk op leggen in de foto? Haal items die de focus zouden kunnen verstoren weg. 

instagram-interieurfoto's-accessoires

#2 Laag op laag

Til de foto naar een hoger niveau met de lagen-techniek: zet een vaas op een stapel boeken of stijl je boekenkast met een paar mooie glazen of opvallende accessoires. Gebruik een witte muur als achtergrond. Voilà, de perfecte basis voor een prachtig gedetailleerde foto is gelegd. 

instagram-interieurfoto-keuken

#3 Hou het neutraal

Wij zijn gek op kleur – de perfecte Instagram foto helaas wat minder. Ga daarom voor een neutrale look en hou het bij de kleuren wit, zwart, beige, grijs of taupe. Voeg kleuraccenten toe in hot pink, kobaltblauw, smaragdgroen of een andere felle kleur.

instagram-interieurfoto-lichtinval-woonkamer

#4 Licht is alles

Gebruik geen flits in interieurfoto’s! Kies altijd voor natuurlijk licht. De mooiste foto’s maak je ‘s ochtends vroeg of in de namiddag. 

instagram-interieurfoto-bijzettafels

#5 Tot leven brengen

Hoe breng je een interieur letterlijk tot leven? Met bloemen en planten natuurlijk! Ook leuk: kaarsen of mooie tijdschriften. 

Pak die camera er maar snel bij!

Foto’s: Westwing 

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline