Print jouw kerstdecoratie

Tijdens de feestdagen is het natuurlijk superleuk om je creatieve handen te laten wapperen en zelf het mooiste kersthuis met een prachtige kersttafel te creëren en natuurlijk met een kerstboom helemaal in jouw stijl. Dat doe je met onze DIY’s, die je vindt in onze inspirerende kerstartikelen: Odette’s Sparkle ParadeOdette’s Christmas GetawayL.O.L. with Santa, de krachtige kerst, Kerst in Kopenhagen & Odette’s Wild Romance. Ook maakten we verschillende leuke items – printables – om zelf thuis af te drukken! Deze creatieve printbare kerstdecoraties hebben we hier voor je verzameld.

 

Print jouw kerstdecoratie: Menukaarten

Om je kersttafel superstijlvol aan te kleden, kies je voor originele, gepersonaliseerde menukaarten die tevens dienen als servethouders. Na het downloaden schrijf je er gewoon zelf jouw kerstmenu op. Download ze hier en maak een goeie indruk tijdens het kerstdiner!

>> Download hier

Print jouw kerstdecoratie

 

Print jouw kerstdecoratie: Naamkaartjes

Een berg cadeautjes onder de boom is natuurlijk leuk, maar je kunt ze wat extra aandacht geven tijdens de feestdagen. Dit doe je natuurlijk door ze mooi in te pakken, maar ook door er toffe naamkaartjes aan te hangen. Hier kun je leuke naamkaartjes downloaden en zelf afdrukken. Gegarandeerd succes!

>> Download hier

Print jouw kerstdecoratie

Print jouw kerstdecoratie: Kerstballen

Om je kerstboom én kersthuis een bijzondere en originele look. Speciaal voor jou ontwierpen wij deze DIY kerstballen in verschillende kleuren. Print ze uit, vouw er grafische, origami kerstballen van en leg deze in je kerstboom!

>> Download hier

diy_christmasCopenhagen_link_kerstbal

Print jouw kerstdecoratie: Kerstslingers

Om het plaatje compleet te maken print je – samen met de kerstballen – deze kerstslingers. Zo wordt jouw kerstboom wel heel persoonlijk aangekleed!

>> Download hier

diy_christmasCopenhagen_link_Slinger

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline