Wonen zoals Michelle Obama

Heb jij Michelle Obama ooit kunnen betrappen op een just out of bed-look? Of gespot in een jurk waar wel een strijkbout aan te pas had kunnen komen? Vast niet! The First Lady straalt immers pure klasse uit. En dat geldt ook voor haar interieur. Met een verhuizing in het vooruitzicht van het Witte Huis naar een villa in Kalorama, kon een guideline naar een presidentieel interieur niet uitblijven. 

01_wonen_michelle_obama

 

Royaal met kleur

Een klassiek interieur begint met een klassiek kleurenpallet. Vermijd harde kleuren zoals wit en zwart en kies daarvoor in de plaats romige tinten zoals crème, lichtbruin en zachtroze. Kun je het toch niet laten om een kleurstatement te maken? Doe dit dan met de schilderijen aan je muur, de bloemen die op tafel staan of de accessoires op de commode.

02_wonen_michelle_obama

Glam-update

Alhoewel de Obama’s bekend staan om hun bescheiden karakters, misstaat een glam-update natuurlijk niet in het interieur van dit power-koppel. Glimmende kroonluchters, foto’s van bijzondere ontmoetingen omringd met een gouden lijst en klassieke kandelaars vormen dé ingrediënten voor een luxe interieur.

03_wonen_michelle_obama

Kunstzinnig

Zit een kunstcollectie à la de Obama’s er niet in? Creëer je eigen abstracte kunstwerk! Het enige dat je nodig hebt is een groot doek, een kwast en verschillende kleuren acrylverf. Laat de Jackson Pollock in jezelf los. Misschien dat jouw gasten er wel een echte Kandinsky in zien… ?

04_wonen_michelle_obama

Fake it till you make it

Wedden dat er in het nieuwe stulpje van Michelle Obama prachtige, klassieke ornamenten aan het plafond prijken? Het zijn dit soort klassieke details – net zoals glas in lood ramen – die je interieur van een ongekende klasse voorzien. Goed nieuws: dit soort ornamenten kun je ook los kopen en zelf bevestigen aan je plafond. Net echt!

05_wonen_michelle_obama

Geïnspireerd door de klassieke look die ons vervoert naar het Witte Huis van Michelle Obama? Vandaag vind je bij ons alle musthaves voor een interieur in het wit!

 

 

 

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline