Thuiswerken? Met deze tips wordt dat een makkie!

Fiets jij elke ochtend met je laptop onder de snelbinders naar dat hippe koffietentje in de stad? STOP! Voortaan hoef jij de deur niet meer uit voor jouw dagelijkse shot aan cafeïne en inspiratie. Op deze Dag van de Arbeid geven we je tips over hoe je van je kantoor-aan-huis een trendy werkspot maakt.

werkspot

Coffee to stay

Noord, oost, zuid, west … thuis smaakt koffie toch het best. Laat de latte-artiest in jou naar boven komen en tover die lege hoek in je kantoor-aan-huis om in een trendy coffee corner door er een stoere chesterfield, een paar inspirerende wandplaten, wat vintage meubels én een goed koffiezetapparaat te plaatsen. Zo’n koffiekunstwerkje creëren is gelijk een mooie onderbreking van jouw werkdag!

werkspot

Groen accentje

Naast je laptop en een shot koffie is een gezonde dosis zuurstof een belangrijk ingrediënt voor een productieve werkdag. Door planten toe te voegen aan je werkplek, stijgt niet alleen het zuurstofgehalte maar ziet je werkplek er gelijk een stuk aantrekkelijker uit.

werkspot

Inspiratiemuur

Maak van de muur in je home office een real life Pinterest-pagina door er allerlei inspirerende plaatjes en teksten op te hangen. Zo wordt die klaagmuur ineens een bron van inspiratie!

werkspot

Nachtwerk

Jouw trendy werkspot heeft uiteraard geen 9-tot-5-mentaliteit. Goede verlichting vormt de belangrijkste basis voor een goede werkplek. Draai daarom een daglichtlamp in die leuke wandspot boven je bureau zodat je scherp en productief blijft. Óók als het nachtwerk wordt.

Flex & relax

Ook een flexwerker moet zo nu en dan relaxen. De hele dag achter je computer zitten is namelijk heel slecht voor je. Creëer daarom bij je flexplek, een relaxplek door er een stapel aan kussens en kleden neer te leggen. Elk uur even relaxen en je zult zien: je bent een stuk productiever!

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline