Binnenkijken bij moeder & interieurblogger Anika Pries

Anika

Vandaag mocht Westwing binnenkijken bij Anika Pries, de auteur achter het succesvolle Duitse blog Stilreich. De moeder van twee jongens – die schrijft over luxe, trends en de Scandinavische lifestyle – laat met haar interieur zien dat een minimalistische look absoluut niet koud en steriel hoeft te zijn! Kijk je mee?

Anika
Anika

Droomhuis

In de buurt van Mainz, Duitsland spotten Anika en haar man een huis waar ze meteen potentie in zagen. Wel moest er nog het een en ander gebeuren om deze plek te transformeren tot het ultieme droomhuis. Nu, 10 jaar later en een grondige verbouwing verder, hebben de twee samen met hun kroost een prachtig stukje Scandinavië in Rheinhessen.

Anika houdt vooral van minimalistisch, zwart-wit en heeft veel aandacht voor detail. “Ik ben zeer zorgvuldig in het decoreren met kleur. En ik probeer altijd knusheid in een ruimte te brengen door met verschillende materialen als wol, fluweel en linnen te werken”, vertelt de 34-jarige blogger.

 

Anika
Anika
Anika

Scandi tot in de puntjes

In de charmante farmyard omgeving met stenen muren en houten balken heeft Anika met haar gezin een plek gevonden waar ze in alle rust kunnen leven. De minimalistische look is tot in de puntjes doorgetrokken – zelfs de kinderkamer ontkomt niet aan deze fijne stijl!

Anika
Anika

Het stylen en het stijlgevoel van de interieurblogger werkt aanstekelijk op het hele gezin. Zoontjes Luca & Paul decoreren het huis met verse bloemen uit het veld en soms verplaatsen de kids zelfs de kleine meubels voor een andere look. Wat een toppertjes!

Anika
Anika
Anika
Anika

Wij zouden hier nog wel uren kunnen toeven, maar helaas… Gelukkig zijn we nog wel verblijd met een fijne tip van Anika: plaats je favoriete items eens in een andere ruimte, zoals de hal of de badkamer. Zo creëer je snel een nieuwe impuls in huis.

Meer van Anika zien? Neem eens een kijkje op haar inspirerende blog!

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline