Binnenkijken in het droomhuis van Nina Nijland

Ze woont met haar vriend in een appartement in Amsterdam-West en beschrijft haar stijl als licht & luchtig met een mix van bonte accessoires. Haar favoriete interieur elementen zijn fluweel, goud en bloemen. Héél veel bloemen. De stadsstulp van creatieveling Nina Nijland (27) is een droomwoning waar we stiekem allemaal een beetje jaloers op zijn. Kijk je mee?

Ik ben altijd verbaasd hoe bloemen elke ruimte tot leven kunnen brengen. Hoe meer bloemen, hoe beter!

– Nina

Nina Nijland

Meet Nina

Nina Nijland werkt al een aantal jaar als allround stylist, grafisch ontwerper & illustrator én is het meesterbrein achter online creatief clubhuis Mañana Mañana. Naast de dagelijkse inspiratie hangt er aan dit creatieve platform ook een webshop, gevuld met eigen producten. De eerste collectie? Die bestaat uit een aantal toffe prints – die we ook in haar eigen huis tegenkomen.

Nina Nijland
Nina Nijland

Home is where the art is

Nina’s voorliefde voor gedurfde, frisse kleuren en brutale prints vinden we niet alleen terug in haar grafische ontwerpskills, ook haar interieurstijl moet eraan geloven. En terecht. Het warme hout en de witte muren in haar appartement zijn het perfecte canvas om te spelen met kleur en bonte accessoires. De fluwelen kussens, goudaccenten, het speelse polkadot-behang en de gallerywall vol familieportretten en eigen illustraties maken van Nina’s huis een persoonlijke en inspirerende plek. ‘Ik merk dat mijn stijl zich heel snel ontwikkelt’, zegt Nina. ‘Omdat ik elke dag in aanraking kom met nieuwe trends, prikkels en content verandert mijn stijl wekelijks, en daarmee dus ook mijn interieur.’

Als ik een duidelijk beeld heb van wat ik aan de muur wil hebben, en het niet kan vinden, maak ik het gewoon zelf.

-Nina

Nina Nijland
Nina Nijland

Treasure hunting

Wonen in het hart van één van de meest bruisende buurten van Amsterdam zorgt ook gelijk voor talloze inspiratiebronnen en bijzondere vondsten. Nina is een echte treasure hunter en ontdekt af en toe de mooiste verlaten meubelstukken aan de kant van de straat. Zo vond ze ook deze prachtige koperen toilettafel, nu één van haar meest gewaardeerde bezittingen. ‘Ik nam het item mee naar huis, knapte het op en nu is het echt een pronkstuk in huis!’ Zegt Nina.

Meer zien van Nina? Neem dan eens een kijkje op haar Instagram!

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline