Binnenkijken bij Zalig In Antwerpen

Heb je binnenkort een weekendje Antwerpen gepland, maar weet je nog niet waar je gaat overnachten? Zoek niet verder! Wij hebben dé ultieme spot voor je gevonden: ZaligInAntwerpen. Zalig heeft twee vakantiewoningen in het historische centrum. Beiden met een mega knap interieur en een heerlijke ambiance. Ze bieden plek aan 6-14 personen dus perfect voor een grote groep vrienden of de hele familie. Ga je mee?

Dus trommel al je vriendinnen maar alvast op of verzamel je familie voor een hilarisch familieweekend.

Inrichting

Om te beginnen iets over de inrichting. De natuurlijke tonen en de robuuste muren werken mooi samen met de strakke maar toch sfeervolle inrichting. Juist die mix maakt het geheel stoer en warm tegelijk. Wij zijn fan van de grof houten items in combinatie met leer. Een combi die je natuurlijk ook heel makkelijk in je eigen interieur kunt aan te brengen. Van grote meubels tot kleinere deco items, geef je interieur een zalig vleugje!

Locatie

En dan die locatie, beide vakantiehuizen liggen in het Historisch Centrum van Antwerpen midden in het modekwartier en met alle hippe winkelstraten om je heen. De vogeltjesmarkt, de Kloosterstraat met al haar brocante en vintage winkels, de hippe Kammenstraat en de welbekende Meir. Alles op slechts 5 minuten wandelen. Wil je liever wat cultuur opsnuiven ? Ook de Groenplaats, de Grote markt, de Kathedraal en de vele musea ontdek je om de hoek. Keuze genoeg voor een afwisselend citytripje Antwerpen.

Beide panden zijn volledig ingericht in een stoere en rauwe robuuste stijl. In de woning in de Leeuwenstraat bijvoorbeeld, vind je op de begane grond een prachtige eetruimte, die eerst fungeerde als café. Je kunt ervoor kiezen om hier zelf je ontbijtje te maken natuurlijk, maar stiekem is het het allerleukste om in Antwerpen lekker uit ontbijten te gaan. En geloof ons, er is genoeg keus aan hippe ontbijt-tentjes.

Hippe hotspots

Ook om te dineren en te borrelen zit je in Antwerpen helemaal goed. Als er een stad is waar hippe hotspots als paddestoelen uit de grond schieten, dan is het Antwerpen wel. Mocht je dan even een middagdutje willen doen of aan het eind van een lange dag neer willen ploffen in bed, snappen wij. Op verschillende verdiepingen heb je prachtige slaapruimtes en je vindt er ook een gezellige relaxte ruimte om nog met z’n allen de avond door te spreken of een spelletje te spelen.

Het valt ons op dat iedere, maar dan ook echt iedere, ruimte in deze vakantiehuizen tot in de puntjes is afgewerkt. De slaapkamers, de woonkamer en om nog maar te zwijgen over de badkamers: als een droom! Een plek waar je daadwerkelijk tot rust komt tijdens je weekendje weg en waar je in stijl verblijft in een van de leukste steden van Europa.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar ZaligInAntwerpen? Of meer zien? Check de Instagram of de website van ZaligInAntwerpen voor meer info. En dan kun je ook meteen boeken.

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline