Neem een kijkje in Joanna's industriële loft

Verdomd goede energie en héél veel positieve vibes – zo zou je Joanna’s huis kunnen omschrijven. Er valt heel veel te vertellen over ons bezoek aan Joanna Goetz, oprichtster van de blog Liebesbotschaft, maar misschien moet je gewoon even een kijkje nemen!

industriële-loft-intro-joanna

Wij zijn helemaal verliefd en ontzettend onder de indruk… Komt het door het prachtige interieur, de mooie Joanna of de heerlijke pruimencompote die ze ons serveerde? Ongetwijfeld een combinatie van alles!

industriële-loft-pruimencompote

Bezig bijtje

Joanna, de oprichtster van de blog Liebesbotschaft, is moeder van drie kinderen, vol energie, ondernemer, en ja, een grote voorstander van de liefde. Ze woont in Nürnberg en heeft het originele industriële gebouw omgetoverd tot haar persoonlijke loft. Wat nog wel in de originele staat overbleef? Een lift die je regelrecht naar haar woning brengt! 

industriële-loft-met-theresa

Behind the scenes: Joanna Goetz en Teresa Mayer van Westwing tijdens de shoot

industriële-loft-woonkamer

DIY

Joanna doet haar eigen ding als het op renovatie en interieurontwerp aankomt. Zo heeft ze haar keuken om het keukeneiland heen ontworpen, ramen van vloer-tot-plafond laten installeren en koos ze als hoofdaccent voor – je raadt het al – wit.

industriële-loft-wit-accenten
industriële-loft-wit

De immense ruimte in haar industriële loft vulde ze met zorgvuldig geselecteerde items om de heldere witte look te doorbreken. Rustiek hout, zwarte industriële lichten en groene planten spelen hierin de hoofdrol. 

industriële-loft-planten

De hoogtepunten?

Een werkbank die tevens gebruikt kan worden als koffiebar en een super grote houten eettafel. Familie en vrienden zijn dan ook altijd van harte welkom bij Joanna – aan ruimte geen gebrek! En terwijl je geniet van het diner, kijken Serge Gainsbourg en Jane Birkin gezellig mee.

industriële-loft-eetkamer
industriële-loft-eetkamer-details

Coole balans?

Dan heb je Joanna’s tv-kamer en logeerkamer nog niet gezien! Hier combineert ze cranberry-rood velvet met elegant grijs en maakt ze het geheel af met zwart-witte items aan de muur. Super comfy, denk je ook niet? Haar thuiskantoor – gestyled met items van Westwing- aan de andere kant, combineert ze met zowel excentrieke als moderne elementen. 

industriële-loft-slaapkamer

Joanna’s industriële loft is hét bewijs dat een fantastisch interieur pas helemaal af is als er een fijne sfeer heerst en positieve vibes domineren. Of missen we nog wat? Joanna denkt hier kort over na, lacht en zegt: ‘een hond…’. Oké, misschien heeft ze daar wel een punt!

industriële-loft-quote-joanna

Beeld & Video: Westwing Home & Living 

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline