De Berlijnse loft van muziekmanager Teresa Piejek

Een van de coolste dames in Berlijn? Dat is geheid muziekmanager Teresa Piejek. De moeder van Culcha Candela-zanger Mateo Jaschik ken je misschien van haar inspirerende Instagram-account waar ze elke dag haar tofste outfits deelt. Tijd om te ontdekken of haar interieurstijl net zo persoonlijk, verrassend en vrij is als haar kledingkeuze! Kijk je mee?

Creatieve duizendpoot

Middenin Berlijn bevindt zich de eclectische woning van Teresa Piejek. Op het eerste gezicht lijkt haar huis klein, maar loop je wat verder de woning in, ontvouwt het appartement zich ineens en vind je alle unieke kamers die het huis rijk is. Met heel veel liefde en oog voor detail stelde Teresa haar hele interieur zelf samen. Het huis weerspiegelt de persoonlijkheid van de creatieve duizendpoot perfect, en dat is precíes wat de woning zo verrassend maakt.

 

One of a kind

Teresa pakt graag zelf de ruimtes in haar huis aan en renoveerde onlangs nog haar eigen keuken. Het resultaat: fel oranje! Dat Teresa niet vies is van kleur zien we niet alleen terug in de keuken, maar ook in de rest van haar appartement. Appeltjesgroen, rood of fel oranje: niets is te gek. Ze beschikt daarbij ook nog eens over twee inloopkasten en een enorme schoenenkast die elk Berlijns modemeisje jaloers maken. Haar favoriete items? Een paar vintage pieces die ze ook vaak op Instagram laat zien.

Berlijn
Berlijn

 

Verse bloemen zullen nooit ontbreken in mijn appartement. Of het nu bij mij thuis of in mijn hotelkamer is – ik loop altijd eerst naar de dichtstbijzijnde bloemenwinkel. – Teresa

Fotos & Video: Westwing, 2018

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline