Binnenkijken bij Fabiola in Parijs

Een unieke mix van stijlen – van oude antieke meubels en Scandinavische invloeden tot bohemian accenten. Fabiola Berth, Social Media expert bij Westwing Home & Living in Frankrijk, presenteerde ons haar inspirerende huisje aan Canal Saint-Martin, in Parijs.

Fabiola_0
Fabiola_1

Fabiola loves rommelmarkten

Fabiola is gek op rommelmarkten en dat is te zien in haar huis! Vooral voor decoratieve accessoires snuffelt ze hier rond. “Hier breng ik veel ochtenden door in het weekend! Voor de basics shop ik het liefst merken op websites zoals Westwing (natuurlijk!).”

Fabiola_2
Fabiola_3

Fijne momenten

“De fijnste momenten in mijn huis zijn die rond de grote houten eettafel. Er gaat geen week voorbij zonder een gezellig diner met vrienden en familie. Ik houd ervan om gasten te ontvangen en ik ben gek op koken. Ik zou dolgraag een terras vol bloemen en kruiden hebben. Ik benut mijn minibalkonnetje optimaal met een paar rozen, basilicum en lavendel.”

Fabiola_4

Het kleurenpalet

Hout, wit, grijs en blauw zijn de kleuren die het meest opvallen in het huis van Fabiola. “Ik zou mijn interieur omschrijven als Scandi-bohemian door de combinatie van kleurrijke tapijten, wilde planten, natuurlijke materialen en een witte basis. De kamer van mijn dochter is een van mijn favoriete ruimtes. Hier staat de tijd voor mij even stil. De sfeer is zacht en relaxt.”

Fabiola_5
Fabiola_6

Fabiola’s schatten

“De witte industriële kruk – ontworpen door mijn vriend die architect is – vind ik prachtig. Maar ook de boekenkast vol boeken van over de hele wereld maken me iedere dag weer blij. Boeken over mode, architectuur en design, maar ook decoratieve items zoals schilderijtjes en romans maken van mijn huis een bijzondere en persoonlijke plek.”

Fabiola_7
Fabiola_9

Sentimentele waarde

“Items in mijn huis die het meest sentimentele waarde hebben? In elk geval de houten papegaai die ik al jaren meeneem naar elk huis. Als tiener had ik hem al! Boeken en familiefoto’s zijn ook onderdeel van mijn collectie objecten met de meeste emotionele waarde. Ook veel van mijn meubels hebben een verhaal. Daardoor voel ik me altijd snel thuis in een nieuw huis!”

Fabiola_8
Fabiola_10

Walk-in-closet

“Ik ben erg blij met de look van mijn interieur. Ik blijf kritisch en verplaats zo nu en dan wat meubels of vul mijn interieur aan met nieuwe decoratie. Als ik één ding zou kunnen veranderen in mijn interieur dan zou ik de werkkamer van mijn vriend veranderen in een walk-in-closet!”

 

Foto’s: Sarah Gruson

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline