Het unieke interieur van flexwerkplek Team Intro

Een fantastisch pand midden in het havengebied van Scheveningen: Team Intro is mede dankzij de flexwerkplekken een uitzendorganisatie zoals we die nooit eerder hebben gezien. Het bedrijf lanceerde een nieuw concept én verhuisde onlangs naar een nieuwe plek. Reden genoeg voor Westwing om een kijkje te nemen op deze bijzondere locatie! Kijk je mee?

intro

Not so traditional

Wat in 1988 begon als een traditioneel uitzendbureau is onder de vleugels van Serge Soyer – die het bedrijf twintig jaar geleden van zijn vader Fred Soyer overnam – uitgegroeid tot één van de grootste uitzend-payroll bureaus van Den Haag en omstreken. En tevens dé werkplek van toekomst. Team Intro koppelt mensen en werk samen met een unieke aanpak: een mix van de ouderwetse uitzendwereld met digitale communities, flexibele werkplekken, scholing en horeca.

Alles kan digitaal tegenwoordig: handig, maar wij willen de mensen ontmoeten en leren kennen. We hebben aparte vergaderruimtes waar je van alles kunt organiseren, van trainingen tot netwerkborrels. Ook ZZp’ers zijn van harte welkom in ons Werkcafe.

intro
intro

Pand extraordinaire

Je vindt Team Intro aan de 2e Binnenhaven in Scheveningen, ook wel bekend als dé plek met het mooiste uitzicht van Den Haag. De internationale allure spat van de omgeving af. Het pand is er eentje die meteen in het oog springt met de glimmende stenen aan de buitenkant en de kubistische vorm, te midden van het rauwe en bedrijvige havengebied. Het gebouw telt drie etages; twee bovengronds en één ondergronds. Leuk detail: de ronde ramen met een knipoog naar een boot.

Ik wilde altijd het liefst architect worden, het pand…het interieur, de samenwerking met architect Andre van Lier (DAVL Studio)… een droom die uit is gekomen!

Bij binnenkomst betreed je het stijlvolle Werkcafé. Een horecabedrijf waar je op werkdagen van acht tot zes terecht kunt voor ontbijt, lunch en borrel, en toegang hebt tot de mooiste flexwerkplekken en vergaderruimtes. Tevens krijgt horecapersoneel hier de kans te worden opgeleid tot de beste in hun vak.

intro

Wat ons meteen opviel: de hippe neon uitvoering van het Team Intro logo boven de bar. Deze ruimte, trots van eigenaar Serge Soyer, is – overigens net als de andere ruimtes – trendy aangekleed met unieke designpieces. De opvallende oranjetint van het neonlicht is duidelijk gebruikt als accentkleur op de eerste verdieping. We zien de tint terug in de designstoelen van de meeting room, de coole Tom Dixon lampen met gouden, oranje-achtige binnenkant en de gave bulbs die boven de bar hangen. Nice! Het meubilair van het Werkcafé valt op door het “wegvallen”, elk item shined in uniekheid. Dit maakte ons razend nieuwsgierig naar de rest van het interieur.

Het Werkcafé is de plek waar alles samenkomt. Sociale contacten uit de buurt, collega’s en potentiële nieuwe collega’s… Maar ook waar onze klanten en relaties gezellig praten, handeldrijven of elkaar op weg helpen.

intro

Open space & favourite relax spot

Alle ruimtes – van horeca naar werkplekken en van vergaderruimte naar kantoor – vloeien op een bijzondere manier in elkaar over. Het interieur heeft een stoere, industriële basis met een vintage touch, welke past bij de omgeving van het pand. Verschillende soorten materialen als hout en basalt in combinatie met de moderne glazen puien met zwart staal, vormen samen een stijlvol open geheel. Letterlijk open, want tussen de werkruimtes vind je weinig muren. Hiermee is gelijk ook het open karakter van Team Intro zichtbaar. Van geluidsoverlast is trouwens geen sprake: de rijke verzameling aan vloerkleden die speels op elkaar zijn gelegd, dempen het geluid. Daarnaast zorgen ze voor de warme toevoeging. De verrassende plantencollectie laat duidelijk zien dat groen op je werkplek een absolute musthave is.

De plek waar werknemers graag zitten (en liggen!): de grote zachtblauwe bank van Diesel by Moroso. We onderworpen de kingsize zitter aan een kleine test en begrijpen wel waarom; een echte comfy eyecather die het gevoel van thuiszijn geeft. Lekker onderuitgezakt, volledig ontspannen – zo ontstaan immers de beste ideeën – een brainstormsessie doen. Handig: op het ruime, hippe wand-schoolbord kun je al je notes kwijt.

intro

Coffee to go

Met de horecascholing zit het trouwens wel meer dan snor, bij vertrek werden we getrakteerd op de lekkerste koffie (no kidding) van Den Haag. Wij komen zeker nog eens terug bij Team Intro! Ook voorbijgangers zijn van harte welkom voor een lekker bakkie on the go. Dat je ’t even weet…

 

Wanneer ga jij bij Team Intro inspiratie opsnuiven voor jouw werkplek?
Team Intro – 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 3D, Den Haag

Beeld – Femque Schook

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline