Een kijkje in het huis van interieurstylist Josefin Hååg

Josefin Hååg is één van onze favoriete stylisten uit Scandinavië. Naast haar werk als interieurstylist, blogt Josefin regelmatig voor het Zweedse magazine Residence. Westwing mocht een kijkje nemen in haar huis in Stockholm.

01_josefin_stylist_stockholm

Minimal Design

Het huis van Josefin kunnen we met recht een minimal design hemel noemen, perfect passend bij de Scandinavische look. De ruimte van Josefin Hååg is niet enorm groot, maar ze heeft het op zo ingericht dat het er superlicht en ruim uitziet. Zo heeft Josefin ervoor gekozen een klein bed in de hoek van de kamer te zetten om zo de kamer wat breder te laten lijken.

02_josefin_stylist_stockholm

Ingetogen

Het kleurenpalet in huis is vrij ingetogen. Felle of uitgesproken kleuren vind je bijna nergens. De gang heeft Josefin uitgevoerd in een zachtgrijze tint wat het geheel een stoere touch geeft. De rest van het huis hield ze zoveel mogelijk naturel, met veel linnenwit, hout, grijs en her en der een vleugje zwart.

03_josefin_stylist_stockholm

Persoonlijk

Josefin heeft op de muur van haar slaapkamer een collage gecreëerd met verschillende foto’s en lijsten. Haar creatieve manier van ophangen, geeft de plek een interessante twist en tegelijkertijd zorgt deze wand voor een persoonlijke en huiselijke sfeer.

04_josefin_stylist_stockholm

Details

Behalve vintage voorwerpen vindt Josefin details heel belangrijk. Een goed voorbeeld is de keuken, die ze uitrustte met een zwarte voeg. Door hiervoor te kiezen is haar “eenvoudige” keuken allesbehalve saai. Een ander goed voorbeeld voor haar liefde voor details zijn de geverfde deuren. Door te kiezen voor zwarte en grijze deuren maakt ze de ruimte net wat speelser.

 

05_josefin_stylist_stockholm

Voor meer informatie over Josefin Hååg en haar blog klik hier.

 

Credits: Fantastic Frank // Foto’s: Emily Laye

Instagram Fantastic Frank

Tahnee van der Merwe

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline