Binnenkijken bij Kim Lenders

Ibiza is zoveel meer dan een party eiland! En er is niemand die dit beter weet dan Kim Lenders, auteur van ‘Eivissa Food’. In dit boek leer je Ibiza kennen op het gebied van eten: van de hipste restaurants tot onontdekte culinaire eettentjes die je als toerist niet snel vindt. Kim verzamelde de meest bijzondere recepten van deze eetgelegenheden en zo ontstond het boek dat ook wel hét receptenboek van dit moment wordt genoemd! Zelf woont ze op het platteland, ver van alle drukte. Westwing nam een kijkje in haar jaloersmakende casa!

4

Moet vervelend zijn, wonen in Ibiza! Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit?
“In de ochtend gaat iedereen bij mij thuis lekker zijn eigen gang. Ik sport, doe boodschappen en de kinderen hangen lekker bij het zwembad. Als het lekker weer is, lunchen we meestal met vrienden op het strand. Vervolgens verplaatsen we ons naar huis, waar tegen de avond vaak de bbq aangaat!”

Paspoortje_Kimlenders800px

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
“Zowel in mijn interieur als in mijn kledingkast, vind je simpele en natuurlijke materialen terug. Ik ben een groot fan van de maxi dress omdat deze jurk zo heerlijk zit en geschikt is voor op het strand. Het liefst draag ik hem met blote voeten eronder. Mijn oma is mijn stijlicoon. Met haar bohemian outfits was ze haar tijd ver vooruit!”

3

Waar doe jij inspiratie op voor je huis?
“Ik laat me inspireren door de reizen die ik heb gemaakt. Een goed voorbeeld is Bali. Hier loopt binnen- en buitenleven door elkaar. Bij mij thuis is dit ook het geval.”

2

Is jouw stijl in de loop der jaren veranderd?
“Mijn stijl is niet echt veranderd. Wel denk ik nu bewuster na over mijn inrichting.”

collage1

Wat moet jouw interieur uitstralen?
“Het moet een rustig, puur, warm en gezellig gevoel uitstralen. En niet te keurig gestyled zijn. Mijn huis moet leven!”

5

Is Ibiza je thuis of is dat nog steeds Amsterdam?
“Deze plekken voelen allebei aan als thuis, ook al zijn ze totaal anders. Ondanks mijn liefde voor de Nederlandse hoofdstad, zie je weinig elementen in mijn huis terugkomen die verraden dat ik Nederlands ben. We hebben een oude schoolkaart van Spanje in de keuken hangen, that’s it. Dankzij mijn grootouders kwam ik als kind al op Ibiza. Deze plek loopt dan ook als een rode draad door mijn leven.”

8

Wat is de belangrijkste plek van je huis?
“De keuken! Hier gebeurt het allemaal. Dit is echt het hart van mijn huis. Maar bij het zwembad, waar we in de zomer veel tijd doorbrengen, beleef ik ook de meest fijne momenten. We drinken hier vaak een borrel aan het eind van de dag als het iets minder warm is.”

6

Ben jij geïnspireerd geraakt door de Ibiza look van Kim Lenders? Hier vind je de mooiste items waarmee je dezelfde sfeer in jouw huis creëert!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline