Kijk mee in het luxe appartement van Ala Zander

luxe-appartement-ala-zander

Wij betreden Ala-Wonderland in München met een lift. Haar luxe appartement is een combinatie van bachelor pad chic met poefs van Missoni Home en geurkaarsen van Baubab. “Ik hou van het hotelsuite-karakter van mijn appartement,”grijnst de eigenaresse van een PR bedrijf. Zelf brengt ze drie van de vier weken per maand door in een hotel vanwege haar drukke baan.

luxe-appartement-ala-zander-voorstellen

De Mad Men look van haar luxe appartement is zowel fascinerend als stylish. De donkerbruine gevel, de open keuken, de ingebouwde boekenkast en de open haard scheiden koken van wonen. “Voordat ik hiernaartoe verhuisde, heeft een vrij vermogende vrijgezel zijn smaak in het appartement verwerkt,” legt ze uit. Dat verklaart die masculine vibe dus!

luxe-appartement-ala-zander-woonkamer

Ala ziet zichzelf als een echte nomade en droomt ervan om op een dag te emigreren. Tot die tijd post ze allerlei foto’s van over de hele wereld op Instagram onder de naam Travala. Wellicht verklaart dit waarom deze blonde dame weinig meubels bezit en alleen maar een aantal unieke items. Zo zien we op de open haard een bijzonder geisha beeldje, die ze van haar zus heeft gekregen. “Ik ben ervan overtuigd dat het niet goed is om té veel spullen te bezitten. Ik ben weinig thuis, toch hou ik van deze woning. Het is de basis van mijn rusteloze leven.”

luxe-appartement-ala-zander-eetkamer-keuken

Wat ze het allerleukste vindt aan haar heiligdom? “Dat je de hemel kunt zien.” De woonkamer wordt overspoeld door licht en is omringd door super veel ramen – het uitzicht mag er dan ook wel wezen! “Soms lijkt het alsof de Alpen binnen handbereik liggen.”

luxe-appartement-ala-zander-openhaard-poefs

Geurkaarsen en een asbak van Versace – het eerste merk dat ze vertegenwoordigde aan het begin van haar carrière – zijn echte eyecatchers met een persoonlijke betekenis. Zulke pareltjes zien we overal terug: bungelende handtassen aan de balkondeur, gedrapeerde sieraden op lampenkappen uit ruwe zijde en een pluchen luipaard. De luipaard is een trofee van de kermis die een vriend voor haar won tijdens Oktoberfest. Hij voelt zich in ieder geval helemaal thuis in Ala’s interieur!

luxe-appartement-ala-zander-missoni-kaars
luxe-appartementt-ala-zander-badkamer-slaapkamer

Ala’s badkamer weerspiegelt haar voorkeur voor luxe hotels: een ingebouwd bad, een sauna en een glazen wand met uitzicht op haar bed. Als een echte PR-expert moest ze natuurlijk wel zorgen voor een wauw-factor in de kamer – beddengoed met luipaardprint zul je dan ook niet zo snel tegenkomen in een luxe vijfsterrenhotel…

Beeld: Westwing Home & Living 

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline