Op bezoek bij Happy Customer Danielle Puma

Westwing mocht onlangs een kijkje nemen in het mooie huis van Happy Customer & eigenaresse van interieur ontwerpbureau ‘Studio Binnen’ Danielle Puma. Dat deze dame gevoel heeft voor stijl moge duidelijk zijn: haar woning in Utrecht ademt een toffe mix van Scandinavisch design aangevuld met Mid-century én industriële elementen. Laat je inspireren door dit fantastische interieur!

utrecht

Utrechtse charme

Na de komst van hun 6-jarige tweelingdochters wilden Danielle en haar man graag groter wonen. Twee jaar geleden vond het stel hét droomhuis in hartje Utrecht: een prachtig Jugendstil pand uit 1912. “We zochten vanwege onze drukke levens eigenlijk naar een huis waar niet al teveel meer aan hoefde te gebeuren, maar we werden tóch verliefd op een kluspand dat volledig gestript moest worden… Stiekem geen ramp, want zo kon alles volledig naar eigen smaak ontworpen worden.”
Na drie maanden verbouwen kon het gezin hun intrek nemen in het huis, omgeven door een aantal gezellige winkelstraatjes. “Waarom wonen in Utrecht zo prettig is? Het is een hele gezellige stad met leuke winkels, restaurants, koffietentjes en mooie grachten natuurlijk. Ook voor de kinderen is er heel veel te doen! Onze wijk is eigenlijk gewoon een dorp, waar de bakker en de groenteboer je kennen.”

utrecht

Scandi meets Mid-century & Industrial

De interieurstijl van Danielle is een toffe mix van Scandinavisch design aangevuld met Mid-century en industriële elementen. “Ik kom voor mijn werk via woonbeurzen en -winkels veel prachtige meubels en accessoires tegen in verschillende stijlen. Ik houd erg van een rustige serene sfeer, maar er moet wel wat kleur in een interieur zitten. Je vindt bij ons thuis weinig witte muren, ze worden zelfs regelmatig voorzien van een nieuwe kleur. Ik vind het daarnaast belangrijk dat een interieur persoonlijk en origineel is, mensen moeten in ons huis binnenkomen en meteen snappen dat wij er wonen.”

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Zo vind ik het heerlijk om online bij andere interieurs naar binnen te spieken op Pinterest, Instagram en natuurlijk de Westwing app. Altijd leuk om hier nieuwe merken te leren kennen en ook via het online magazine inspiratie op te doen.

utrecht

Favourite spot

Wij vroegen Danielle naar haar favoriete plek in huis. De interieurontwerpster vind het moeilijk kiezen – begrijpen wij helemaal, alle ruimtes zijn namelijk prachtig! En zelfs de indeling is bijzonder te noemen. Anyway, Danielle’s favourite spot: uiteindelijk is de keuze gevallen op de luxe, lange eettafel waar gezellig getafeld kan worden met vrienden en familie. Maar ook rondom de haard is het volgens eigen zeggen een ontzettend fijn plekje om te vertoeven. “Vanwege de hoge plafonds hebben we niet zo’n goede akoestiek in huis. Mede daarom hebben we een hoogpolig berber kleed in de woonkamer liggen. Hier zitten we dan lekker met z’n allen bij de haard, zó gezellig!”

utrecht

Ben jij ook zo onder de indruk van het mooie huis van onze Happy Customer Danielle en ben je nieuwsgierig naar meer? Je ziet op haar website en Instagram account nog veel meer moois voorbijkomen!

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline