Op bezoek bij Carola Pojer in Wenen

Wenen kent vele gezichten. Het is een unieke, prachtige en bovenal erg vriendelijke stad – als je het ons vraagt tenminste. Een bezoek aan deze stad stond lang op onze verlanglijst en nu was het dan eindelijk zo ver! Deze stad heeft ons prachtige verhalen van getalenteerde en inspirerende mensen opgeleverd…

 

Kun je een social media verschijning vergelijken met een gedicht? Ja, dat kan – helemaal als je er met Carola Pojer over praat en haar fashion blog VIENNA WEDEKIND  bekijkt. Haar stijl, outfits, blog en Instagram posts zijn buitengewoon mooi. Carola is betoverend – net zoals haar appartement! 

 

Carola-Pojer-1

 

 

Als we Carola Pojer bezoeken, worden we verwelkomd met een Oostenrijkse abrikozen nectar (heerlijk!). We worden voorgesteld aan haar hond Matti – zelfs Matti matcht bij de rest van het interieur en valt niet te onderscheiden van de schapenvachten of het vloerkleed van Beni Ourain. De blogger en actrice heeft fotografie gestudeerd en managed nu al 5 jaar haar blog VIENNA WEDEKIND. Haar uitstekende smaak wordt offline, in haar woning, gewoon doorgezet! 

 

Carola-Pojer-2
Carola-Pojer-3

 

Alles in haar appartement vormt een ode aan het Scandinavische design met een vleugje elegantie: ingetogen, mooi en helder. Elk item is zorgvuldig geselecteerd en neergezet. De focus ligt met name op stijl en de combinatie van stijl en bijzondere details.

 

Carola-Pojer-5

 

 

Scarlett Johansson houdt een oogje in het zeil in de woonkamer – qua inrichting valt er in ieder geval niets op aan te merken. De afbeeldingen aan de galerij wand worden na elke vakantie of stedentrip aangevuld. Het doel? De galerij wand langzaam maar zeker vullen met de mooiste herinneringen. 

 

Carola-Pojer-6

Net zoals met haar outfits, focust Carola zich op het mixen van maximaal drie kleuren als het op haar interieur aankomt. Waarom deze drie-kleuren formule zo fantastisch werkt? Het is verfrissend, teruggebracht tot de essentie en zeer stijlvol. Bijna net zo poëtisch als een gedicht…

Wij hebben in ieder geval heel veel inspiratie op kunnen doen – jij hopelijk ook!

 

Carola-Pojer-7
Carola-Pojer-8

Video en Beeld: Westwing Home & Living 

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline