Het familiehuis van Ruba Zai

Ze heeft maar liefst 1,2 miljoen volgers, was het gezicht van de eerste ramadan campagne van D&G en sinds kort lifestyle-expert bij RTL Boulevard: influencer Ruba Zai is hot! Samen met man en dochter Maya is Ruba onlangs verhuisd naar een te gek appartement met uitzicht over de beroemde Erasmusbrug in Rotterdam. En het leuke: Westwing mocht de complete inrichting doen van het Rotterdamse optrekje! Creative Director Odette gaf haar huis een New York Glam look. Kijk je mee naar het resultaat?

Rotterdam
Rotterdam


New York Glam

Wij aarzelden natuurlijk geen seconde toen ons werd gevraagd of we het nieuwe appartement van Ruba wilden inrichten. De input die we kregen van de blogger: glam, velvet en witte wanden. Daar konden we wel wat mee!

Trendy velvet

Ruba blijkt gek op velvet te zijn, en terecht: het is nog altijd hét trendmateriaal.

Deze statement stoel is gewoon alles! Ik ben dol op het ontwerp en de kleur. Dat wordt zéker vechten om deze zitplek met mijn man Jalil. Ik zie mezelf hier nu al mijn favoriete magazines lezen of een dutje doen.”

Rotterdam
Rotterdam


Urban jungle

Het appartement van de blogger en haar man Jalil beschikt over een klein, maar fijn balkon. Creative Director Odette toverde de kleine buitenruimte om tot een stylish urban jungle waar de twee samen van elkaar en van de fantastische skyline van Rotterdam kunnen genieten, zodra hun dochtertje Maya naar bed is. Ook aan het plezier van de kleine fashionista hebben we natuurlijk gedacht: vóór het slapengaan kan ze lekker spelen in haar fashionable tipi.

Rotterdam
Rotterdam


Aan tafel!

“Ik ben zelf geen geweldige kok, maar mijn moeder is de beste die ik ken. Ik vind het heerlijk om mijn familie thuis uit te nodigen voor een diner. Het voelt zo volwassen om een ​​eettafel te hebben die plek biedt voor het hele gezin. Ik vind het ook fijn om hier te werken en tussendoor naar mijn nieuwe, elegante woonkamer te kijken”, aldus Ruba.

Hometour video

Nieuwsgierig naar meer van dit superleuke project met Ruba? Check dan zeker haar hometour video hieronder even.

Nóg meer zien van Ruba? Je checkt haar Instagram account hier.

Fotografie: Laura Oldenbroek

 

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline