Binnenkijken bij blogger Sanne Pol

Wat doet ze eigenlijk niet? Sanne Pol (30) is blogger, interieurstylist, fotografe én ‘influencer’ op Instagram. Die afwisseling in haar werk is heilig voor haar, maar ook voor haar interieur! Maandelijks krijgt haar huis een kleine update. Haar populaire blog enstijl spot de meest unieke huizen, producten & merken. Voor Westwing gaat ze de mooiste interieurs spotten in de rubriek: gespot door Sanne. Tijd om kennis te maken met haar & haar Haarlemse huisje!

In een oud huis in hartje Haarlem woont Sanne met haar vriend Mari, haar zoontje van Bo van 3 en twee katten Snoet & Moses. De buurt is heerlijk rustig en ze vonden er de ruimte die ze zochten.

01_sanne_pol_blogger

Liefde voor Haarlem

Sanne en haar vriend komen allebei uit Haarlem en hebben nooit ergens anders gewoond. “Ook onze ouders wonen er en met een kindje is het wel erg fijn om opa’s en oma’s in de buurt te hebben! Bovendien is het dichtbij het strand, de mooie bossen en de duinen. Ook vind ik het fijn dat Haarlem wat kleiner is dan Amsterdam. Het is lekker overzichtelijk.”

04_sanne_pol_blogger

Interieur liefhebber

“Ik ben altijd al gek geweest op interieur en ik richtte al toen ik klein was m’n kamer zelf in. Mijn stijl is wel enorm veranderd door de jaren heen. Nu is het voornamelijk: wit, boho, eclectisch, een mooie mix van oud en nieuw.” Sanne leest elke maand vtwonen zeer grondig en is veel te vinden op Instagram en Pinterest. Sanne verandert haar interieur vaak. Zo vaak dat ze er zelf soms helemaal gek van wordt! “Ik wil altijd wel dingen veranderen, dan wordt het in elk geval niet saai. Voor mezelf niet en voor mijn volgers niet. Ik zou wel graag een grote open keuken willen hebben, een bad in de badkamer en een open haard. Dat zijn mijn grote woondromen.”

05_sanne_pol_blogger

De stijl van Sanne Pol

Sanne’s stijl is eclectisch te noemen. Het is een mix van verschillende stijlen. Pronkstukken uit de kringloopwinkel worden gemixt met nieuwe stukken. Vintage & industriële items heeft ze bijvoorbeeld tentoongesteld in een moderne barcart, een strak tv-kastje wordt gecombineerd met een vintage vaas en een moderne tv en aan de wand hangt een oud gewei met daarnaast een nieuwe grote lamp. Als basis houdt Sanne haar interieur graag licht zodat ze eenvoudig kleine dingen kan aanpassen.

06_sanne_pol_blogger

Favoriete plek

“Mijn favoriete plek in huis is de woonkamer en dan vooral het zitgedeelte. Daar ben ik het meest te vinden. Hier zit ik lekker te chillen met mijn zoontje Bo. We lezen samen een boekje of maken een tekening.”

03_sanne_pol_blogger

Favoriet item

“Super blij op dit moment ben ik met het chakki tafeltje van Present House uit India. Ook de grote witte pot die ik op Marktplaats vond is favoriet. Ik verfde de pot zelf wit. Ook zou ik niet snel mijn leren butterfly chair wegdoen.”

02_sanne_pol_blogger

Droomhuis?

Hoewel Sanne erg blij is met haar huidige huis en interieur heeft ze zeker ideeën over hoe haar droomhuis eruit zou moeten zien. “Mijn droomhuis is een loft met een wit houten vloer. Een plek voor een hangstoel of twee, drie lijkt me fantastisch. Een mooie open keuken, het liefst in het midden van de ruimte én een grote badkamer met een bad op pootjes in het midden. Een huis dat heel dichtbij mijn droomhuis komt, is het huis van mijn schoonmoeder.”

07_sanne_pol_blogger

Stylingtips?

“Mijn grootste tip: Durf! Als je ideeën hebt, gewoon doen! Het kan altijd weer geverfd of weggehaald worden.”

 

 

 

Meer weten over Sanne Pol? Ga naar haar blog enstijl!

 

 

Beeld: Sanne Pol

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline