Op bezoek bij Svenja Brücker in Wenen

De Scandinavische stijl heeft ook Wenen veroverd. Of ja, in ieder geval wel het appartement van Svenja Brücker, oprichtster van de Duitse interieurblog Traumzuhause. Wij keken onze ogen uit in haar mooie appartement – alleen het uitzicht vanaf het balkon al. Wauw!

scandinavische-interieur-uitzicht

Svenja woont in één van de mooiste en nog goed bewaard gebleven oude Weense gebouwen. De ruime 120 m² deelt ze met haar vriend Jonas, een professionele pokerspeler. Ze blogt bijna dagelijks over haar passie voor interieurdesign. Svenja’s favoriete thema? Haar eigen Scandinavische interieur natuurlijk!

scandinavische-interieur-svenja

De vele picture-perfect gebouwen in Wenen was één van de redenen waarom het Duitse koppel verhuisde naar de hoofdstad van Oostenrijk. „We hadden een paar appartementen bekeken en ze waren allemaal heel mooi. Maar toen we dit appartement uitwandelden, bleven de mooie messing deurklinken in mijn hoofd hangen.”

 

scandinavische-interieur-woonkamer
scandinavische-interieur-gif
scandinavische-interieur-einde-zin-gif

Zulke subtiele details definiëren Svenja’s hele interieur. Unieke stukken zoals een oude werkbank, die zij en haar vriend hebben omgetoverd tot een koffiebar, maken het appartement nog charmanter.

 

scandinavische-inteireur-koffiebar

In Svenja’s Scandinavische interieur is de kleur wit niet te missen. Houten en zwarte details zorgen weer voor een mooi contrast. Persoonlijke items, zoals polaroids of inspirerende interieurboeken, maken haar appartement speelser en gezelliger.

„Traumzuhause”  betekent droomhuis in het Duits en dat is inderdaad hoe wij Svenja’s Scandinavische stulpje hebben ervaren. Wij dromen even verder…

scandinavische-interieur-slaapkamer

Svenja’s blog: Traumzuhause

Foto’s: Westwing 

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline