1 tafel, 3 looks

Een snel ontbijt in de vroege morgen voor het werk, een relaxte brunch met de zaterdagkrant, een gezellig diner met de familie óf een high tea op de zondagmiddag? Het is de plek in huis waar je veel tijd doorbrengt, het is het hart van het huis: de eetafel! Maar het is niet alleen een plek om te eten, er kan hier ook gewerkt worden! Omdat niet iedereen ruimte heeft om drie verschillende tafels in huis te halen kun je ook één tafel verschillende looks geven. Laat je inspireren door de tafel met Scandi look, de tafel in Japanse sferen & de tafel als creatieve werkplek.

03_vox-foto

01_vox-foto

1. De Scandi look

De combinatie van licht hout en wit is een must in een Scandinavisch interieur. De massieve, schuine, houten poten vormen een goede balans met het lichte, witte tafelblad. Deze look gaat perfect samen met pastelkleuren zoals roze, beige en lichtgroen of gebroken wit. Nu nog wat verse soesjes onder een stolp en macarons in glazen potten. Om deze stijl een vrouwelijk accent te geven kies je voor enkele losse, verse bloemen!

06_vox-foto

04_vox-foto
2. In Japanse sferen

Eenvoudig wit porselein, gecombineerd met enkele donkere of goudkleurige accenten en wat groen, geeft je tafel een licht Aziatische flair. Enkele mooie takken in zwarte vazen met organische vormen gaan hier perfect samen met de witte basis. De kussentje en het tapijt met speelse prints en levendige kleuren breken het minimalistische karakter. Waan je even in Japanse sferen met een kopje Sencha thee!

09_vox-foto

08_vox-foto
3. Be creative

De tafel is niet alleen bedoeld om aan te eten. Hij kan ook het traditionele bureau vervangen. Een breed blad en enkele praktische schuifladen maken deze plek geschikt om het werk te organiseren en schrijfgerei een plekje te geven. De uitsparingen onder het bovenblad vormen een handige plek om draden in te verbergen! Enkele felle kleuraccenten, zoals de oranje poten, de zitting van de stoel en de tas in de hoek, maar ook een paarse rekenmachine, zorgen voor een fijne dosis energie. Laat je creativiteit de vrije loop!

 

Fotografie: Katarzyna Sawicka en Piotr Szczepański

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline