5 fabulous slaapkamers

Je slaapkamer is dé plek waar je je lekker moet kunnen terugtrekken. Waar je omringt bent door de spullen die jij het mooist vindt, zodat je hier heerlijk tot rust kunt komen. Maar, welk type slaapkamer past nu eigenlijk het best bij jou? We verzamelden 5 prachtige slaapkamers!

Westwing-Scandi-slaapkamer-grijstinten
De no-fuss inrichting en de natuurlijke look & feel, verkregen door het gebruik van hout en natuurlijke materialen, geven de slaapkamer precies de rust en kalmte die je nodig hebt om te ontspannen en in slaap te vallen.

Ben je een fan van de zwart-wit-combinatie, dé grote woontrend van dit moment? Perfect! Door te werken met deze contrasterende kleuren maak je van je slaapkamer een stoere, authentieke plek.

01.-zwartwit

 

Zwart-wit-accessoires geven je slaapkamer een heldere, frisse, opgeruimde of juist sensuele uitstraling. Combineer met grafische patronen, lichtgekleurd hout, veel wit en een of twee felle of pastelkleuren als accent.

 

02.-romantisch

Ben je diep in je hart een hopeloze romanticus? Landelijke accessoires, zachte pastelkleuren (roze!), rood-wit patronen en wit hout geven je slaapkamer een onweerstaanbare romantische uitstraling.

03.-knuswarm

Bij een moderne inrichting denk je in de eerste plaats aan cool, strak en simpel. Maar in je slaapkamer wil je het natuurlijk ook knus en warm hebben. Gelukkig kun je beide combineren!

Het enige wat je hoeft te doen is warme stoffen aan je slaapkamer toe te voegen: een wollig schapenvel naast je bed of op een stoel, grofgebreide plaids en gehaakte poefs.

04.-cijfers&letters

Versier je slaapkamer met grafische elementen als je deze ruimte lekker stoer wilt houden. Denk aan decoratieve voorwerpen in de vorm van cijfers en letters. Zwart-wit is natuurlijk perfect voor deze accessoires, maar ook teksten in frisse kleuren geven je slaapkamer een coole look. Combineer met veel wit en lichtgekleurd hout.

05.-grijs

Licht, monochroom en perfect in balans. Met verschillende tinten grijs creëer je een slaapkamer om in weg te dromen. Gebruik wit hout om warmte aan je sophisticated slaapkamer toe te voegen. Als finishing touch decoreer je je kamer met groene planten, takken of bloemen voor een mooi evenwichtig geheel.

 

Foto’s: Living4Media en Fotolia

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline