5 vragen aan The Pillow Room

Het lukte Sanne Poot maar niet om het perfecte kussen te vinden voor haar nieuwe huis in Singapore. Ze besloot ze zelf te maken en zag daarmee dé kans voor haar eigen bedrijf: The Pillow Room. Geïnspireerd door haar reizen in Azië, brengt Sanne twee collecties per jaar uit. Benieuwd naar het hele verhaal van dit fijne label? Wij spraken met The Pillow Room!

The Pillow Room
The Pillow Room

How it all started…

Tijdens het inrichten van haar nieuwe huis vond Sanne het lastig om kwalitatieve & betaalbare kussens te vinden met bijzondere prints. Door veel te reizen en te verblijven in Aziatische landen viel haar oog op de prachtige stoffen en technieken uit deze landen. Op een vakantie in Thailand kocht ze dan ook een aantal stoffen waar ze kussens van liet maken. Hier werd met veel enthousiasme op gereageerd en vanaf daar is het balletje gaan rollen.

The Pillow Room
The Pillow Room

Wat maakt The Pillow Room zo bijzonder?

“We willen graag mooie dingen maken waar wij én onze consumenten blij van worden. Naast alleen met prints te werken maken we gebruik van bijzondere technieken zoals handgeborduurde botanische bladeren. Ieder seizoen wordt een nieuwe collectie gelanceerd waarin we de consument willen verrassen met nieuwe en bijzondere designs. Alle collecties zijn dan ook eigen en onderscheidend.”

Waarom zou iedereen een kussen van The Pillow Room moeten hebben?

“Wil je een bijzonder kussen dat je interieur een boost geeft? Dan zit je bij The Pillow Room goed. Elke collectie is weer bijzonder en wordt in meerdere kleuren en maten geproduceerd zodat je voor elke ruimte een perfect kussen kunt vinden.”

The Pillow Room

Waar komt de inspiratie voor de ontwerpen vandaan?

“Inspiratie komt vooral uit onze reizen door Azië en Europa. Daarnaast houden we ook Pinterest goed in de gaten om te zien wat er in de markt speelt.”

The Pillow Room in 5 woorden?

“Kleurrijk, botanisch, prints, eigen en vernieuwend.”

The Pillow Room

Next step?

“Voor ons gevoel zijn we pas net begonnen! We zijn erg gemotiveerd en willen The Pillow Room in de toekomst dan ook graag uitbreiden tot een compleet plaatje. Dit willen we doen door nieuwe productgroepen toe te voegen. Hier hebben we onwijs veel zin in en zien met goede moed de komende jaren tegemoet!”

Meer zien van dit fijne label? Je checkt het hier!

Beeld: The Pillow Room

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline