5 stijlen voor je hal

De hal is het visitekaartje van je huis. Besteed daarom wat extra aandacht aan de styling van deze ruimte! Westwing selecteerde voor jou 5 verschillende stijlen: laat je inspireren en geef je hal een persoolijk tintje. Per slot van rekening heb je maar één kans om een eerste indruk te maken!

westwing-een

Hal met stijl: de klassieke hal

Twee klassieke meubelstukken naast elkaar: een houten stoel uit de jaren vijftig naast een sidetable van zwart hout. De ouderwetse schrijfmachine geeft de hal een nostalgische sfeer. Een grote vierkante spiegel met een koperen lijst heeft een licht en ruimtelijk effect. De natuurlijke touch komt van de bloemen in een witte pot en de schilderijtjes met vlinders aan de muur.

westwing-hal

Romantische hal

Zodra je binnenkomt in deze hal in wit, zachtroze en grijs, komt er een gevoel van rust en harmonie over je heen. Natuurlijke materialen, zoals hout en riet – alles in wit – staan centraal in deze hal. De witte houten vloer geeft de ruimte een warme noot, die nog eens versterkt wordt door een schapenvacht en een plaid met patronen in grijs en roze. Opvallend detail: een stadse groene benzinepomp benadrukt de zachte en harmonieuze sfeer.

westwing-hal

Hal in zwart-wit

In deze hal word je verwelkomd door een loper met een patroon in zwart en wit. De entree is strak en functioneel: een metalen mand aan de deur vangt de post op en aan een opbergplank aan de muur hang je je jassen en tassen. Voor een natuurlijke touch zet je een mooie groene plant op het witte sideboard. Voor mensen die van praktisch houden!

westwing-hal

Surf & Colour

Een surfplank als decoratie? Jazeker! Een origineel idee voor de entree! Naast veel kleur verleent het de hal een frisse, vrolijke en casual uitstraling. Hang een paar strohoeden op verschillende hoogtes aan de muur en meubileer de hal met een rieten stoel en een sideboard op wieltjes. Een paar vazen in dezelfde kleur als de surfplank op het sideboard maken het geheel af. Voor iedereen die van vrolijk en relaxed houdt!

westwing-hal

Rustieke hal

Een slim idee om het meeste uit de trap te halen: plaats een lange sofa met grote kussens in ruin en beige met elegante prints onder de trap. Op het stenen muurtje kun je accessoires, foto’s of een spiegel kwijt. Een oude houten kist dient als tafel waarop je een grote plant in een koperen pot kwijt kunt. Dit natuurlijke groen zorgt voor een lichte noot tussen alle bruintinten.

 

 

Foto’s: living4media

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline