5 x een glam interieur

Ben jij een echte femme fatale, maar strookt jouw interieur toch nog net niet helemaal met jouw markante voorkomen? Dan is het tijd om de boel naar een hoger niveau te tillen. Wij geven je 5 stylingtips om jouw interieur een extravagante boost te geven met een flinke dosis glam. Want tja, een doorsnee interieur dat is voor extravagante dames nou eenmaal niet weggelegd.

01.Flamboyant

Verlang jij vurig naar een interieur dat opvalt en dat stiekem ook een beetje over the top is? Bedenk je dan dat je met accessoires een heleboel kunt doen. Ga niet voor piepkleine, subtiele windlichten, maar voor grote, shiny kandelaars en glam deco in zilver en goud bijvoorbeeld. Flamboyante vrouwen leven immers graag in weelde.

02.goederaadisgoudwaard

Wees vooral niet te zuinig met gouden accenten. Van een glanzend kussen en gouden vaas tot lijsten met gouden randen. Zie het als de gouden tip voor een edgy maar glamorous look: wees gul met goud.

03.inthespotlights

Die fluwele bank met studs mag toch zeker niet onderbelicht blijven?! Goed licht is van levensbelang om die bijzondere items de aandacht te geven die ze verdienen. Dus plaats genoeg dimbare spotjes op het plafond en zorg in ieder geval voor een grote opvallende hanglamp of koninklijke kroonluchter. Deze ademt glam!

04.paarsekracht

Onderschat de kleur paars niet! De kleur paars is een krachtige kleur met een hele chique uitstraling, eveneens onmisbaar in de glam stijl. Geef jouw woonkamer een extravagante boost door te kiezen voor accessoires in paars, zoals een velours kussen of lampenkap. Purple power!

05.borntobewild

De pittige tantes onder ons zullen een compleet wit interieur slaapverwekkend saai vinden. Maar dat probleem is wat ons betreft zo verholpen. Door een koeienhuidje onder die ronde eettafel te gooien geef je die chique eetkamer in een handomdraai meer pit. Grrrr….

Wietske van Esveld

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline