5 x stylen met magazines

De meesten van ons verslonden tijdschriften alsof er geen morgen is. Van de Vogue en Elle Decoration tot Harpers Bazaar en Residence, we love it! Waar we minder dol op zijn? Dat moment waarop je de laatste bladzijde omslaat en nog eens verhit door het tijdschrift bladert om te kijken of je nog iets gemist hebt. Eigenlijk ook wel het moment dat je beseft dat je weer eindeloos moet wachten tot het volgende nummer op jouw deurmat landt. We verplaatsen het gelezen tijdschrift naar de krantenbak of erger nog … naar de prullenbak. Maar ho, dit kan anders!

01.-ladder

Ladders zijn hip en tijdschriften hebben vaak een briljante kaft. Kies jouw mooiste kaften uit en hang ze lekker uit over die ladder. Uit de kunst gegrepen!

02.schaapjes

Een nachtkastje kopen? Doe niet zo mal! Wie wat bewaart, heeft namelijk wat! O, en mocht je niet kunnen slapen, dan blader je er toch nog even eentje door!

 

03.-diystoel

Je gelooft het bijna niet, maar je maakt zelfs van die stapels oude tijdschriften een nieuwe, hippe stoel. Even de juiste hoogte bepalen, kussentje erbovenop en twee riemen ontvreemden van manlief. Easy as that!

04.-draadmand

Een ijzeren krantenbak is niet lelijk! Dus verbrand dat houten exemplaar maar ritueel (excl. tijdschriften) en schaf een ijzeren draadmand aan. Even volgooien met wat tijdschriften en you will see, hij staat zelfs leuk als accessoire op die sidetable.

05.-kleerhanger

Niks zo fijn om vlak voor het slapengaan snel nog even door je favoriete magazine te bladeren, toch?

Wietske van Esveld

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline