A home office for you

Deze vriendelijke ruimte vol pasteltinten zorgt ervoor dat je zin hebt om aan de slag te gaan. Hier kom je erachter hoe je van een kleine ruimte (of zelfs van een klein stukje van een ongebruikte wand) een ultieme werkplek aan huis kan maken.

leitmotiv_home_office

CREATIEF MET INPAKPAPIER

Wees creatief met inpakpapier. Binnen interieurstyling ligt de nadruk de laatste tijd vaak op verschillende patronen. Om deze moderne stijl uit te proberen kan je een stuk inpakpapier met een patroon in een lijstje doen. Zo maak je je ruimte hipper in een handomdraai!

SUBTIEL & KLEURRIJK

Subtiel & kleurrijk: door verschillende pasteltinten met elkaar te combineren creëer je een vriendelijke, moderne sfeer. Wees niet bang om groen, roze en blauw met elkaar te combineren!

LEITMOTIV

Lampen zijn sfeermakers in iedere stijl. Lampen met een retro design worden opnieuw geïnterpreteerd en aangepast aan de huidige smaak en technologie. Voor een optimaal verlichte ruimte kies je voor zowel staande als tafellampen. Bekijk hier nog meer eyecatchers van Leitmotiv!

RETRO BUREAU

Perfect voor een werkplek in huis: schilder een retro bureau in een hippe kleur. Zo maak jij je interieur up-to-date op een eenvoudige manier. Let op: een groot bureau is helemaal niet meer nodig; als je laptop erop past is je bureau groot genoeg!

TAPE IT!

Japans masking tape. Dit gekleurde tape uit Japan is een ware rage op dit moment. Plak met verschillende kleuren tape mooie afbeeldingen zo op de muur. Je hebt geen schroeven meer nodig!

Foto: Leitmotiv

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline