Afro-Scandi

Bij Westwing houden we van prachtmerken. En als een mooi merk ook nog wordt gerund door een powervrouw worden we al helemaal nieuwsgierig! Lees hier alles over het Afro-Scandi label Skinny laMinx en over de succesvolle autodidact achter dit merk: Heather Moore.

Collage 1

Een succesverhaal
Wat in 2006 begon met een blog van designer en illustrator Heather Moore, is een jaar later uitgegroeid tot de meest succesvolle design studio in Zuid-Afrika. Vanuit haar werkplaats in Kaapstad ontwerpt Moore from scratch de mooiste mushaves die zij samen met haar kleine team produceert. Vervolgens worden zij verscheept naar retailers van over de hele wereld. Van Tokio tot Helsinki… As global as it gets!

living room

Westwing loves SkinnylaMinx
Kussens, handdoeken, tassen, behang, jurkjes en nog veel meer! De lijn van Skinny laMinx breidt zich steeds verder uit. Veel items hebben dan ook al een plekje bemachtigd in ons interieur, waaronder haar prachtige kussens. Waarom we er dol op zijn? De mooie stoffen in combinatie met het subtiele design en de bijzondere kleuren. En dat de beauties helemaal uit Kaapstad komen, vinden we stiekem ook wel een beetje leuk.

skinny-laminx-2

Scandi met een vleugje African
Deze prachtige items hebben door de kleurrijke prints een Afrikaanse vibe. Niet alleen een populaire vakantie bestemming, maar ook een mega trend in interieurland! Met deze items dompel je je huis onder in een ethnic sfeer, gecombineerd met accessoires in een clean, simpel of grafisch Scandi design. Juist de balans van Scandi en Ethnic zorgt voor een bijzondere en rustige uitstraling. Oftewel, de Afro-Scandinavian look is hot! 

studio 1

Musthave materials
Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke vezels. De prachtige prints zijn gezeefdrukt met pigment inkt. Niet alleen in ons interieur, maar ook op de runway wordt duidelijk dat zeefdrukken terug zijn van weggeweest. Door de zeefdruktechniek ontstaat een romantische uitstraling. Waar de grafische patronen de kussens tegelijkertijd weer een stuk moderner maken.

skinny-laminx-14

Miss Moore
Naast accessoires die als zoete broodjes worden verscheept over de hele wereld, heeft deze carrièretijger ook een loyale aanhang op social media. Haar Instagram account is razend populair en niet zonder reden! Want hier deelt ze haar inspiraties en beelden van de prachtige natuur die je vindt in Cape Town. Ook is haar blog, waar het allemaal mee begon, nog steeds springlevend.

studio 2

Bij Westwing zijn we fan van SkinnylaMinx en kunnen we niet wachten om ons interieur te vullen met al dat mooist! Ook enthousiast? Check hier welke bijzondere items we voor je in petto hebben!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline