Beautiful Bathroom

De badkamer, je brengt er meer tijd door dan je denkt. In de vroege morgen neem je hier een verfrissende douche, voordat je gaat slapen een uitgebreid, rustgevende bad óf je doorloopt een uitgebreid beautyritueel voor een avondje stappen. Is jouw badkamer helemaal naar jouw zin? Wij hebben wat voorbeelden voor je op een rijtje gezet waarmee je jouw badkamer jouw favoriete look kan geven.

modern

Make it natural

Ontspannen gaat het makkelijkst in een relaxte, pure omgeving, toch? Deze super badkamer is perfect uitgebalanceerd en legt de nadruk op enkele elementen die onmisbaar zijn in deze ruimte. Een strak, hoekig bad, gecombineerd met een eenvoudige wasbak en een plankje voor producten vormen samen de basis. Een spiegel met bamboehouten frame, een stoer lampje, een grijze wasmand en een houten handdoekenladder geven de ruimte sfeer. En vergeet je groene vrienden niet! Met enkele plantjes in potjes van keramiek krijgt je badkamer een natuurlijk accent én wat extra zuurstof natuurlijk.

 

stoer-en-industrieel

Stoere eenvoud

Robuuste materialen zoals hout en ijzer geven de badkamer een stoere, industriële look. Omdat dit geheel misschien wat koeltjes kan worden, kunnen ook hier enkele planten uitkomst bieden. In een grote pot van aardewerk krijgt het geheel een natuurlijk accent. Witte accessoires maken de ruimte clean en fris!

 

zwart-en-wit

Go modern

Behoefte aan rust en harmonie? Een gebalanceerde badkamer maak je met meubels en accessoires in één kleurencombinatie; dit oogt rustig en opgeruimd. Zwart-wit is de klassieker en zorgt voor een tijdloze, luxe look die eigenlijk altijd goed is.

 

romantisch

Op de romantische tour

Is de romantische stijl helemaal jouw ‘cup of tea?’ Poederachtige en matte tinten roze, crème en wit zetten de toon voor een badkamer à la Marie-Antoinette. Mix klassieke elementen, met comfortabele items: een prachtig losstaand bad op sierlijke pootjes, een wasbak met goudkleurige kraan, een gordijn met bloemetjes, gouden knopjes met super zachte handdoeken eraan én wat in de romantische badkamer uiteraard niet mag missen: kandelaars!

 hip

Tip voor kleine badkamers

Woon je klein en is ook je badkamer niet zo ruim? Met enkele kleine tips kan je voor net iets meer ruimte zorgen. Koop bijvoorbeeld een hoog hoekkastje, zo benut je alle ruimte. Ook slim: hang haakjes op verschillende hoogtes, zo kun je hier meer aan kwijt. Kies verder voor lichte kleuren en niet teveel poespas om het geheel niet te druk te maken.

 

Welke badkamer spreekt jou het meest aan? In deze sale vind je de mooiste badkameraccessoires!

 Beeld: Perscentrum Wonen, West Elm, Vosges Paris

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline