Binnenbuiten kamer

In deze lichte, zonovergoten kamer is de zithoek van daybeds sfeerbepalend. De kleuren zijn fris en fleurig. Pasteltinten vormen de basis waarop felle kleuren kunnen schitteren. Vogels, vlinders, planten en koffers zijn andere opvallende stijlelementen van deze kamer met ‘binnenbuiten’ thema. Meer tips lees je hier!

Klik op de witte bolletjes in de foto.

Kunstwerk


Hang je favoriete foto’s, prints, teksten en objecten in groepjes bij elkaar waardoor het geheel als combinatie een kunstwerk op zich en een lust voor het oog wordt. Tip: het hoeft niet meteen áf te zijn, je kunt altijd nog iets toevoegen of weghalen. Hierdoor kun je variëren en wordt het nóg meer eigen.

Lamp


Met een goed gepositioneerde (lees)lamp is deze loungeplek de hele dag favoriet.

Frisse Meer


De lambrisering is grofweg in dezelfde frisse, groengele kleur als het daybed geschilderd. Met koffers van Combitex eronder, in ook weer dezelfde kleur, wordt het ‘cosy corner-effect’ verhoogd.

Rotan Loungestoel


Deze rotan stoel met voetenbankje van Art of Vintage geeft de kamer een nonchalante touch. De hocker kan ook weer als bijzettafel gebruikt worden.

Tafeltjes


Een aantal kleine tafels, zoals deze van Serax staat mooi bij elkaar maar is ook reuze handig wanneer er meerdere mensen vertoeven.

Licht


Haal de zon en het licht in huis door je meubels dichtbij het raam te plaatsen. Hier is op vensterbankhoogte een opstelling van daybeds gemaakt. Als je hier zit kun je heerlijk van de zon genieten en makkelijk naar buiten kijken.

Nestellen


Met een riante hoeveelheid kussens en een lekker zachte plaid, zoals deze van HeinsHome, heb je alles bij de hand om je comfortabel in te nestelen.

Glaswerk


Plaats glaswerk bij een raam, dan kan het zonlicht er mooi mee spelen. Zet een aantal glazen vazen, zoals deze van Serax, bij elkaar voor een mooi geheel.

Presenteren


Het uiteinde van het daybed is de perfecte plek om je mooiste vondsten uit te stallen.

Opbergen


De ruimtes onder het daybed zijn gevuld met (muziek)koffers, die ook weer in dezelfde frisgroene kleur zijn geschilderd. Een mooie manier om opbergruimte te creëren.

Groen


Haal de tuin naar binnen! Met deze verzameling cactussen in felgekleurde tassen, Serax, waan je je op een tropische locatie.

Kleed


Een kleurrijk kleed (Sade-ce Concept) op de witgeschilderde houten vloer straalt warmte en plezier uit!

©WESTWING 2012

• Oude bruine reiskoffers via Van Dijk & Ko, www.vandijkenko.nl , erop een keramische uil van Pols Potten, www.polspotten.nl • Aan de wand van links naar rechts: een katoenen servet met photoprint van Nienke Sybrandy via Maison NL, www.maisonnl.com, muurhaken ‘Button Hook’ maat small en large van HKliving, www.hkliving.nl, eraan een houten ketting via Options, www.optionsamsterdam.com, vlinderkastjes van Natural Choice, www.natural-choice.nl , vintage harmonicalamp via Neef Louis, www.neef Louis.nl • Houten loungebank met matras (3 elementen van 200x90cm, geverfd in de kleur RAL S 0515-G60Y) met (muziek)koffers eronder in dezelfde kleur van Combitex, www.com-anders.nl • Op de bank van links naar rechts:Kussen van Vlisco stof van Livininabox, www.livininabox.com, erachter 3D kussen ‘Webster White’ van Mrs.Me, www.mrsme.com, ervoor antieke handgeknoopte kussens uit Zuid-Marokko van Mina Abouzahra via Mobilia Woonstudio, www.mobiliawoonstudio.nl, ernaast kussen met fotoprint ‘Henriëtte’ van geweven stof van Nicolette Brunklaus, www.brunklaus.nl, erachter een kussen met bladdessin ‘Orla’ en een kussen gebreid van riet via From Africa With Love, www.fromafricawithlove.nl, ernaast een kussen van Vlisco stof van Livininabox, www.livininabox.com, pailletten kussen ‘Palace Jade’ van Mrs.Me, www.mrsme.com, ernaast een kussen van Vlisco stof van Livininabox, www.livininabox.com, geel kussen met vogelprint van Nicolette Brunklaus, www.brunklaus.nl, 3D kussen ‘Webster Camel’ van Mrs.Me, www.mrsme.com, ervoor groen harig kussen ‘James Olive’ van Mrs.Me, www.mrsme.com • Luchtig gebreid plaid van Heins Home, www.heinshome.nl • Op het uiteinde van de bank: glazen flesvazen van Serax, www.serax.com, handbeschilderde kan met vogel van Gemma Orkin via From Africa With Love, www.fromafricawithlove.nl, een kleine gebreide cactus via Options, www.optionsamsterdam.com • Voor de bank: Witte metalen bijzettafeltjes van Serax, www.serax.com, erop een zwartedraadmand van Serax, www.serax.com, een gouden theepot en wit kopje van Pols Potten, www.polspotten.nl • Op voorgrond: Rotan stoel en ottoman ontworpen door Franco Albini in 1951 via Art of Vintage, www.artofvintage.nl , patchwork decolorized vloerkleed van Tiftix, www.tiftix.nl • Naast de bank diverse cactussen van Arca Flora op de Singel in Amsterdam, t.o.v. de Geelvinksteeg in plantmanden van Serax, www.serax.com via Maison NL, www.maisonnl.com • Voor de ramen twee ‘vogelhuisjes’ genaamd ‘Dish of Desire van Frederik Roijé, www.roije.com

Tobias Seitz

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline