De thuisblijfkerst van blogger Tryféna

thuisblijftkerst_banner

Het is weer tijd voor de mooiste periode van het jaar: kerst. Bij Westwing staat kerst dit jaar in het teken van ‘lekker thuisblijven’. We verdiepten ons dus in de verschillende manieren om jouw kersthuis te versieren. En nieuwsgierig als we bij Westwing zijn, willen we maar al te graag weten hoe onze geliefde bloggers kerst vieren! De vierde in deze reeks is blogger Tryféna van @tryfenah.

Tryféna Hildenbrant (32) is communicatieadviseur online media bij de overheid en woont samen met haar man Tom en dochter Zara in West-Brabant. Ze is dagelijks actief op Instagram onder de naam @tryfenah met foto’s van haar prachtige huis. “Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan mijn gezin, familie en vrienden. We gaan heel regelmatig uit eten en de stad in, want we wonen op loopafstand van het centrum hier. Daarnaast vind ik het heerlijk om in huis te rommelen, spullen te verplaatsen en er dan mooie foto’s van te maken. Nu de kerst eraan komt is er weer volop reden om de boel om te gooien en het huis extra sfeervol te stylen!”

Tryféna


Hoe ziet jouw ultieme thuisblijfkerst eruit?

“Met vrienden of familie aanschuiven aan onze tafel van 2,5 meter lang voor een brunch of diner. Uiteraard mooi gedekt met linnen tafelkleed, lopers, wat groene takken, kaarsen en tafelconfetti. Op de achtergrond onze grote kerstboom en kerstmuziek. De haard en kaarsen gaan aan, hier en daar nog wat sfeerlampjes.. genieten! Dit jaar wil ik overigens ook wat cadeautjes onder de boom voor Zara. Wij vierden vroeger thuis geen sinterklaas en kerst was dus extra speciaal en spannend. De cadeautjes lagen dan al weken van tevoren onder de boom. Als papa en mama niet keken, kon ik het niet laten soms even met een pakje te schudden..”

 Tryféna

De boom

Tryféna kiest voor een echte kerstboom omdat ze gek is op die typische geur van de natuur in huis. “De versiering houd ik graag simpel en rustig. Zo hangt er in de boom alleen witte, glazen en wat zwarte versiering. Dit jaar kocht ik een aantal witte porseleinen hangers met kleine gaatjes. Het licht van de kerstlampjes schijnt er zo mooi doorheen! Ze hebben precies de sfeer waar ik van houd: zacht, simpel, fris en toch warm.”

Tryféna

 

Decoratietips van Tryféna

“Koop vachtjes! Ze geven zoveel warmte en gezelligheid in huis. En je kunt ze overal gebruiken: in een stoel, op de bank of op de grond. Daarnaast zijn lichtsnoertjes op batterijen ook handig om mee te stylen. Ze zorgen voor de ultieme kerstsfeer! Doe ze in een stolp, leg ze in de vensterbank of drapeer ze over een grote plant of mini kerstboom.”

Tryféna

 

Dit gaan we zien in 2017

“Ik denk dat we meer warmte gaan toevoegen aan ons interieur. Groen en blauw zijn wat mij betreft dé kleuren die we daarvoor kunnen inzetten. Vooral de vergrijsde en donkere tinten geven je interieur gelijk meer diepte en een warme sfeer. En uiteraard planten, daar kun je er niet genoeg van hebben!”

Tryféna

 

Geïnteresseerd geraakt in Tryféna? Bekijk hier haar Instagram @tryfenah!

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline