Botanische trend

Deze zomer presenteert Westwing de 4 leukste zomertrends, zodat jouw interieur straks helemaal up to date is. De derde op het lijstje: de Botanische trend! Een weelderig stijltje waar de mooiste planten de show stelen. Haal die gieter maar tevoorschijn… Want jouw interieur kleurt straks groen!

botanisch_artikel1

 

Groentje

Ben jij een groentje als het aankomt op de botanische trend? Met deze tips voer je deze trend perfect door.

  1. Verf een van je muren groen of kies een behang dat past binnen de botanische trend. Denk aan een vlinder – of bloemenbehang.
  2. Met die prachtige plantenverzameling kom je een heel eind. Maar je bent er nog niet! Maak het af met kussens die je vervoeren naar een botanische tuin.
  3. Remember: more is more!
  4. Nog een plekje vrij? De ouderwetse prints van planten, bloemen en dieren zijn helemaal hot! Maar ook lijstjes met bladeren of vlinders erin doen het super.

 

unnamed-10
Beeld: Perscentrum Wonen / Fotografie: James Stokes

Natuurlijk voert de kleur groen de boventoon in jouw botanische paradijs. Maar ook de kleuren bruin en oranje versterken dit natuurlijke sfeertje.

Pretty Peacock

Het IT item van nu? De peacock chair! Deze stoel past – door de natuurlijke materialen en tropische look – ook perfect binnen een interieur in Botanische sfeer. Bij de Elle en de Vogue gebruiken ze deze zetel maar al te graag voor in hun fashion shoots. En Westwing heeft hem nu ook. Je shopt deze hippe stoel hier!

 

unnamed-3

Stekelige beauty 

De hoofdrol in jouw botanische interieur is absoluut weggelegd voor de cactus. Dit stekelige vriendje is door zijn bijzondere uiterlijk enorm populair in interieurland. Combineer ze in verschillende vormen en maten voor die extra natural touch. Maar omdat ieder plantje welkom is in jouw eigen Hortus Botanicus, kun je vast wat ruimte maken voor de Bonsai boom, de kamerhortensia en de vetplant.

 

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline