Brandstory: Imbarro

De weelderige patronen en rijke kleuren die we aantreffen bij de producten van Imbarro doen niet vermoeden dat we met een Nederlands merk te maken hebben. Of we het nu hebben over de kussens, kaarsen, sjaals of stola’s – ieder product straalt een exotische, bohemian sfeer uit. Nieuwsgierig als we zijn bij Westwing gingen we op onderzoek uit: waar staat het kleurrijke Imbarro voor?

3

Hollands bloed

Een blik op de kleurrijke, warme stoffen van Imbarro zou je zomaar op het verkeerde been kunnen zetten. Niks Marokkaans of Afrikaans, Imbarro is hartstikke Nederlands. Dit unieke merk ontwerpt sinds 2002 interieur- en mode accessoires met kenmerkende prints en kleuren. Lief zijn voor de natuur staat bij Imbarro hoog in het vaandel. Maar ook de leveranciers en de consument worden ten alle tijde met respect behandeld.

2

With love and attention

Twee keer per jaar staan de creatieven op scherp bij Imbarro: er moet een nieuwe collectie worden samengesteld. De belangrijkste trends op het gebied van kleur en design worden in kaart gebracht, waarna ieder nieuw ontwerp wordt voorzien van de Imbarro “touch”.

Meerdere keren per jaar reist dit team af naar India om inspiratie op te doen, samples te bekijken en orders te plaatsen.

1

Cosy, warm and colourful

“This year’s winter collection will make the cold winter days cosy, warm and colourfull!” – aldus Imbarro. Dit bedrijf gelooft met haar kleurrijke signature dat het de vrolijke tinten zijn die bijdragen aan een goed gevoel. Imbarro ontwerpt producten waar je blij van wordt!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline