Cadeaus inpakken zonder cadeaupapier

Heb je geen cadeaupapier meer in huis? Of wil je je cadeaus eens op een andere manier inpakken? Wij laten je twee originele ideeën zien voor het inpakken van cadeaus zonder cadeaupapier. Probeer het ook en verras je familie en vrienden met originele pakjes onder de boom.

Westwing-XMAS-Decoratie-krantenpapier
Westwing-XMAS-Decoratie

Inpakken met krantenpapier

Kom jij ook iedere kerst weer cadeaupapier te kort? Doe dan net als Delia en gebruik een vel krantenpapier om je cadeau stijlvol in te pakken.

Neem twee vellen krantenpapier, een stuk touw en een paar rozebotteltakken. Strijk het papier glad en pak je cadeau mooi in. Wikkel het touw eromheen, maak een strik en steekt er een rozebotteltak in.

Het contrast tussen de zwarte letters, het witte papier en de rode rozebottels geven deze verpakking een bijzonder karakter! Als final touch kun je een kleine kerstboomversiering aan het touw hangen, zoals een kleine ster, kerstklok of mini-kerstbal.

Inpakken met kraftpapier

Het tweede inpakidee is ook makkelijk en origineel. Alles wat je nodig hebt is een rol kraftpapier, een stuk touw, goudspray en een paar eucalyptusblaadjes aan een tak. Als je geen eucalyptusblaadjes hebt, kun je natuurlijk ook andere blaadjes uit je tuin of het park halen.

Spray de eucalyptustakken goud en laat ze een paar uur drogen. Pak je cadeau in met het kraftpapier, wikkel het touw eromheen en maak een strik waarin je een gouden tak met blaadjes verwerkt. Een prachtige verpakking met een glamour tintje zonder cadeaupapier!

Westwing_XMAS Decoration_FINAL_04
Westwing_XMAS Decoration_FINAL_02
Westwing-XMAS-Decoratie-kraftpapier
Foto’s en video: Westwing

 

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline