Chateau de Lartigolle: één van Frankrijks mooiste trouwlocaties

Op het Franse platteland vlakbij Auch, een kleine stad in zuid-west Frankrijk, ontdekten wij het pareltje ‘Chateau de Lartigolle’. Mocht je in het huwelijksbootje stappen en nog geen geschikte locatie hebben gevonden, attention…! Deze prachtige, pittoreske omgeving waar je kunt samenkomen met al je geliefden is misschien precíes wat je zoekt. Je ontdekt hieronder meer over deze bijzondere plek.

lartigolle

About Lartigolle

Klaar met hun drukke, stadse leven in London ontstond bij drie vrienden & graphic designers  – Chris & Emma Newton en Nick Austin – het idee om een landgoed in Frankrijk te kopen. Het doel? Ergens een ultieme, ontspannende vakantie- en feestplek creëren. Hiermee was de basis van het fantastische Lartigolle gelegd. Nu, 13 jaar later, is het dé plek waar groepen samenkomen om de meest memorabele momenten van hun leven te vieren. Chateau de Lartigolle is niet het typische hotel waar individuele kamers worden verhuurd. Hier vinden alleen luxe bruiloften en andere groepsevenementen plaats waar mensen elkaar kennen en er voor een gemeenschappelijk doel zijn.

Chateau de Lartigolle vind je op slechts 50 minuten afstand van Toulouse, midden op het mooie Franse platteland waar je ook geregeld een schaapje spot. Het designer drietal wilde in alle opzichten afwijken van de welbekende hotelsetting en hier een plek vormen waar iedereen zich welkom én op z’n gemak voelt. En daar lijken ze met 110 reviews (and counting) op TripAdvisor – allemaal met 5 sterren beoordeeld – meer dan in te zijn geslaagd!

lartigolle

The scenery

Het 17e eeuwse landhuis telt twaalf ruime kamers met mooie lichtinval en een prachtig, hoog plafond. In alle ruimtes zijn sterke, dramatische kleuren verwerkt en vind je een verscheidenheid van texturen met een eclectische mix van oude en nieuwe meubels. Juist de combinatie van de diverse items, die je niet zo snel zou combineren, maakt het een bijzonder stijlvol en spannend geheel. De slaapkamers hebben elk hun eigen persoonlijkheid met stylish behang, grote comfortabele bedden voorzien van het beste bedlinnen, zorgvuldig gekozen meubilair en een grote, luxe inloopdouche. Geen kamer is hetzelfde, maar wel allemaal van dezelfde hoge standaard. Wauw!

Maar dat is niet alles, mocht je hier het ja-woord willen geven dan heb je zelfs een wedding planner, een catering team, stylisten en professionele bloemisten tot je beschikking.

lartigolle
lartigolle

Ferme de Labarthe

Naast Chateau de Lartigolle heeft de Lartigolle familie nog een ander fantastisch landgoed, Ferme de Labarthe. Een groot herenhuis met een werkende biologische boerderij, omringd door oude schuren en prachtige parken die gebruikt kunnen worden voor buitenfeesten en -diners. Ook deze locatie leent zich perfect voor diverse events. Het verschil is dat de focus hier vooral ligt op gasten de mogelijkheid te geven evenementen geheel naar eigen stijl & smaak in te richten. Uiteraard is er ter plaatse een breed scala aan gewenste middelen beschikbaar. Samen met deze rustieke locatie biedt het bedrijf de keuze uit twee unieke plekken.

lartigolle


Yes, we do…

Wij zouden dolgraag op een van deze fantastische locaties in het huwelijksbootje stappen. Wat jij? Dus alle bf’s out there, kom maar op met dat huwelijksaanzoek!

Meer van Lartigolle zien? Neem een kijkje op Lartigolle.com.

lartigolle

Beeld: Darek Smietana, Shanna Jones

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline