Een City Chic make-over met Zuiver

Sophie woont in hartje Amsterdam en dat vindt ze helemaal geweldig. En hoewel haar idyllische woning aan het water ruim en licht is, ontbrak er toch iets: een perfect plekje om te kunnen ontstressen en te relaxen na een oh-zo-lange werkdag. Tijd voor een make-over dus! Westwing’s Creative Director Odette Simons gaf samen met Zuiver’s Creative Director Caroline van Velze, het appartement van Sophie een ‘City Chic’ make-over. Kijk je mee?

city-chic-make-over-gif

Een Zuiver ontwerp

Westwing bundelde haar krachten met Zuiver, hét Nederlandse interieurmerk van dit moment, om Sophie’s stadswoning te transformeren in een City Chic oase met de nodige wellness feeling. Odette en Caroline maakten samen een supertof ontwerp, waarin de juiste kleuren, vormen en texturen centraal stonden.

Dé ingrediënten voor een City Chic Look
Ben je nou ook zo benieuwd naar dé ingrediënten voor de City Chic look? Denk aan een mix van stoere materialen, zoals beton, staal en licht hout. De kleuren grijs, zwart en wit. Basic meubels gecombineerd met knallende accessoires. En die relaxte vibe? Die bereik je met groen. Veel groen. Bij de City Chic look horen veel planten: kies voor een groot tropisch exemplaar of een aantal kleine cactussen.

city-chic-ontwerp-maken
city-chic-schilder-tip

Make-over time!

Eerst krijgen de kale muren van Sophie een fris kleurtje in één van de hotste kleuren van het moment: groen! Daarna gaat het creatieve duo aan de slag met de inrichting van de woonkamer. Vóór de make-over, blokkeerde de bank de deuropening, waardoor het zicht en de natuurlijke flow van de kamer werden onderbroken. Odette en Caroline creëren daarom een open ruimte door de bank tegen de muur aan te zetten. Visueel oogt dit ook veel uitnodigender, toch? Maak een kleine gallery wall (met grote impact) en de City Chic look is all yours!

city-chic-voor-en-na-woonkamer
city-chic-tip-2-planten

 

 

city-chic-groen-toevoegen

Een lust voor het oog

In het eetgedeelte wordt op een subtiele manier kleur toegevoegd door de Albert Kuip stoelen. Deze toffe eetkamerstoelen hebben een soepele vorm en de trendy poederkleuren verzachten weer het donkere hout van de tafel. Het resultaat is een mooi en rustig effect in de gehele kamer. Maak het geheel nog knusser door kussens toe te voegen die verschillen van textuur. Aan tafel!

city-chic-eetkamer

 

city-chic-kussens

Een statement piece met karakter

Tijd voor een statement piece met een personal touch! Met behulp van twee boekenkasten worden Sophie’s favoriete items, zoals souvenirs van recente reizen, in de spotlight gezet. Tip: zet je souvenirs van verre reizen bij elkaar op één plank – dit versterkt het verhaal!

city-chic-voor-na-statement-wall

 

city-chic-tips-boekenkast
city-chic-items

Ben je geïnspireerd geraakt door deze City Chic make-over? Get the look!

Foto’s & video: Westwing 

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline