CRAVT Original

Een exclusieve collectie van buitengewone interieur objecten, luxe meubels en verfijnde accessoires… Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Dan is CRAVT Original hét label voor jou! Niet voor niks is dit een van de favoriete brands van de interieurstylisten. Dit Nederlandse merk levert hun producten aan duizenden klanten over de hele wereld. En, straks waarschijnlijk ook aan jou!

Maar, hoe origineel is CRAVT Original eigenlijk? De combinatie van traditioneel vakmanschap, prachtige designs en natuurlijke materialen maakt deze collectie zo bijzonder dat we er zelfs een beetje hebberig van worden!

Cravt-Original_eggshell

Craftmanship

Om het allerbeste uit materialen te halen heb je vakmensen nodig. Mensen die met een precisie kunnen werken waar je u tegen zegt. En misschien nog wel belangrijker: mensen die de materialen kennen en gewend zijn om ermee te werken.

Cravt-Original_glass-4

Wanna have design

Ook in haar design blijft CRAVT Original dicht bij de natuur. Van een schaaltje dat rust op een vogelpootje tot een kussen dat zo harig is dat je kat er kaal bij afsteekt. De hoogwaardige designs van dit merk geven ieder interieur een luxe touch!

Cravt-Original_bone

Hey Mother Earth!

De prachtigste materialen vind je natuurlijk gewoon in de natuur. En dat weten ze bij CRAVT Original maar al te goed! Eierschalen weggooien? No way! Bij CRAVT Original maken ze er gerust hoogwaardige accessoires van. Van zeeschelpen, hoorns en botten tot natuurstenen, leer en roggenhuid. Alle materialen komen rechtstreeks uit de natuur en worden omgetoverd tot designer pieces waar je je vingers bij kunt aflikken.

Cravt-Original_eggshell-4

Every product has a story

Wist je dat het gebruik van botten als object een hele lange geschiedenis heeft? In China gebruikten ze ongeveer 5000 jaar voor Christus al botten als gereedschap! En ken je het verhaal achter de zeeschelp? Dit materiaal wordt al sinds de prehistorie gebruikt als sieraad. CRAVT Original houdt van verhalen. Ieder product vertelt er dan ook een.

 

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline