De mooiste thuisblijfkerst

Waarom zou je met Kerst de deur uit? Thuis is de fijnste plek om te zijn. Kies dit jaar voor de thuisblijfkerst. Westwing legt uit hoe het je mooiste Kerst ooit wordt.

01_mooiste_thuis-blijf-kerst_westwing

Het halve land door om op bezoek te gaan bij familie en vrienden kan voor behoorlijk wat stress zorgen met Kerst. En in een restaurant bediend worden is fijn, maar het haalt het vaak toch niet bij thuis. Pak het dit jaar anders aan en kies ervoor deze kerstdagen lekker thuis te blijven.

 

Net zoals de Denen

Wat zo leuk is aan de thuisblijfkerst is dat de focus ligt op de mensen die het belangrijkste voor je zijn. Of dit nu je gezin is of je liefste familie of vrienden. Ook fijn, de thuisblijfkerst is helemaal ‘hygge’. Geen idee wat hygge is? Dit is de Deense leefstijl waar we zoveel van kunnen leren. Het draait hierbij namelijk om samen zijn en het gezellig hebben met de mensen die je dierbaar zijn.

02_mooiste_thuis-blijf-kerst_westwing

Geen gesloof

No worries, thuis met de Kerst betekent niet dat je alles in je eentje moet doen. Kies er juist voor om iedereen die je uitnodigt iets te laten maken. De een zorgt voor de wijn, de ander voor de borrelhapjes en zo verdeel je ook het voorgerecht, het hoofdgerecht en het toetje. Kies gerechten die lekker zijn maar ook makkelijk om te maken, zo houd je stress buiten de deur.

03_mooiste_thuis-blijf-kerst_westwing

Versiertruc

Als je elk jaar weer een kerstboom in huis hebt, haal je er natuurlijk pas echt het maximale uit als je de hele Kerst thuis bent. Dit is het moment voor je kerstboom om alle shine te pakken die er maar is. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan ’s ochtends de woonkamer in lopen en dan een prachtige kerstboom te zien met cadeautjes eronder?

04_mooiste_thuis-blijf-kerst_westwing

 

Pak je rust

Het grote voordeel van de thuisblijfkerst is dat je zelf kiest hoe je jouw dagen in gaat delen. Kies ervoor om een dag gasten uit te nodigen en ga de andere dag voor ontspannen. Denk aan een movie night met popcorn en de leukste (familie)films, een lange boswandeling of een crea middagje met DIY-ideetjes die je van Pinterest haalt.

05_mooiste_thuis-blijf-kerst_westwing

 

Klein prijsje

Het fijne aan een thuisblijfkerst is dat je het mooi kunt maken voor elk budget. Je creëert al een kerstsfeer in huis met dennentakken die je uit het bos haalt, een stolp met lampjes erin en veel lichtpuntjes. Natuurlijk kun je ook helemaal uitpakken met glam en goud op tafel, een grootse kerstboom en prachtig servies.

06_mooiste_thuis-blijf-kerst_westwing

Op zoek naar nog meer inspiratie? Houd de sales goed in de gaten, daar scoor je de mooiste items voor jouw perfecte thuisblijfkerst!

 

 

 

Mayra De Wilde

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline