De thuisbar make-over van Lonneke Nooteboom

Met haar jarenlange ervaring als fashion stylist, personal shopper voor bn’ers en founder van online platform stylemyday.nl weet Lonneke Nooteboom elke dag duizenden vrouwen te inspireren. Samen met haar gezin woont ze in een prachtig huis in België. Op haar vraag of wij haar nieuwe thuisbar een make-over wilden geven, zeiden we gelijk volmondig: JA! Benieuwd hoe Creative Director Odette dit aanpakte? Scroll snel naar beneden.

Bar

Mooiste item?

“Ik ben verliefd op de barlampen! Die moésten er gewoon komen. Ze waren ook de basis van de rest van de inrichting en de algehele sfeer van de bar. Ik ben nog steeds dolgelukkig dat ik ze heb gekozen. Maar goed, eigenlijk ben ik megablij met alles! Weet je, het past zó goed bij elkaar.”

bar

We willen de bar gaan gebruiken voor feestjes, borrels of aperitiefruimte. Maar daarnaast is deze ruimte nú al perfect gebleken als werk- en ontvangstruimte. Het licht is hier geweldig en ik vind deze plek in huis super inspirerend.

Het ultieme feest?

“Jeetje… Ik ben een echte Brabander dus ik ben altijd in voor gezelligheid! Lekkere GT’s, goede wijn in koelers met ijs, hapjes op tafel en goed gezelschap: niks heel moeilijks eigenlijk. En uiteindelijk is het feest pas écht geslaagd als we mee hebben gezongen met de Nederlandse meezingers. Ik hou erg van feestjes die eindigen op de tafel of de bar.”

Bar

Favoriete cocktail?

“Eigenlijk drink ik alleen Gin Tonic’s. Ik ben er echt gek op! Ook vind ik het leuk om verschillende Gin’s én verschillende tonic’s te proberen. Je kunt eindeloos variëren.”

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline