De wereld van Aquanova

Waarom genoegen nemen met ‘gewone’ badkameritems als je ook kunt kiezen voor essentials waarmee je van deze ruimte écht iets bijzonders maakt? Bij Aquanova weten ze wel van wanten als het aankomt op het ontwerpen van badhanddoeken, zeeppompjes, badmatten en vele andere accessoires. Zou je ook ultiem willen genieten van jouw badkamer? Laat je dan onderdompelen in de wereld van Aquanova!

afbeelding-1

De F van…

Family! Aquanova kent een rijke familiegeschiedenis. In 1948 begon het avontuur met de vader van Jean Piereijt – de huidige directeur van Aquanova. Deze man liet zijn baan als correspondent voor wat het was en startte zijn eigen bedrijf. Startkapitaal? Een lening van 300 gulden en de opbrengst van zijn camera zijn eigen bedrijf. Het familiebedrijf was geboren. Anno 2016 worden de 22 medewerkers van het Aquanova-team nog steeds als familieleden beschouwd.

afbeelding-2

DIY

Ieder seizoen wordt er door de ontwerpers van Aquanova een nieuwe, gevarieerde collectie ontworpen. Niet alleen de nieuwste trends en ontwikkelingen in badkamerland vormen de leidraad hierbij. Ook naar de persoonlijke smaak van hun consumenten wordt gekeken. Vanuit hun eigen ontwerpstudio zijn ze bij dit merk in staat om ieder detail, wat kleurstelling en design betreft, op elkaar af te stemmen. Van het badtextiel tot het douchegordijn. Oftewel, met Aquanova kun je jouw badkamer customizen zoals je zelf wilt. Best uniek, toch?

afbeelding-3

Love to create

Wat moet er allemaal gebeuren voordat je je huis nou echt een thuis kunt noemen? Aquanova lijkt het antwoord te hebben gevonden met hun zijdezachte badjassen – waar je met alle liefde je hele zondag in doorbrengt – en subtiel gekleurde badmatten. Hun missie: “to create the look you love”. Lijkt het je fantastisch om te badderen in een romantische badkamer, komt jij pas echt tot rust in een sobere ruimte of kan het jou juist niet kleurrijk genoeg zijn? Het hele jaar door kun je alle items uit de tijdloze collectie van Aquanova met elkaar mixen en matchen naar jouw eigen stijl. Dit alles om de badkamer van je dromen te creëren!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline