De wereld van Walra

Kan je het je voorstellen? Wanneer je vroeger ging trouwen, kwam er een adviseuse van Walra langs met een koffer vol linnen. De moeder van de aanstaande bruid zocht dan het linnengoed uit van het toekomstige paar. Anno nu mag die adviseuse-aan-huis er dan misschien niet meer zijn, nog steeds is Walra hofleverancier van hoogwaardig linnengoed. En sinds kort ook van servies.

01_V2_walra_merken_westwing (1)

Kwaliteit en tijdloos design – dat zijn de basiswaarden waar Walra sinds het ontstaan in 1873 voor staat. Dankzij de rustige dessins in natuurlijke tinten kan het bed- & badtextiel van Walra aan elk interieur worden toegevoegd. Hetzelfde geldt voor het servies dat Walra sinds een paar jaar op de markt heeft gebracht. Ook hierbij is er gekozen voor een basic kleurenpalet om de tijdloze look te benadrukken.

01_walra_merken_westwing

Lekker slapen

Waar Walra vroeger voornamelijk het bedlinnen leverde, levert dit Nederlandse label tegenwoordig ook 4-seizoenendekbedden en hoofdkussens, maar ook plaids en sierkussens voor op de bank of in de slaapkamer. De dekbedovertrekken worden gesierd door elegante dessins die het bed een uitnodigende look geven. Doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van zachte stoffen als percaline, jersey en katoen heeft Walra een hele nieuwe betekenis gegeven aan ‘slaap zacht’.

03_walra_merken_westwing

 

05_V2_walra_merken_westwing

Hotelkwaliteit

Dat ultieme gevoel wanneer je je hotelkamer binnenstapt en daar een  stapel dikke, zachte handdoeken op het voeteneind ziet liggen. Precies dát gevoel wil Walra jou thuis laten ervaren door te kiezen voor het hoogste kwaliteit katoen dat zelfs na tientallen wasbeurten zijn zachtheid behoudt. Heel fijn: Walra heeft sinds kort ook verzorgingsproducten in de collectie waardoor je je thuis helemaal in een luxe hotelspa waant.

04_walra_merken_westwing

Walra op tafel

Naast dat je met Walra naar bed en in bad kan, kunnen we nu ook met dit nostalgische merk aan tafel! Met hetzelfde oog voor detail als voor het bed- & badtextiel, heeft Walra een basic serviescollectie ontworpen die bij elke gelegenheid op tafel kan worden gezet. Of het nu voor die aanstaande bruiloft is of voor een knus familiediner.

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline