Dit zijn dé koffietafelboeken van dit moment

Koffietafelboeken: wij krijgen er maar geen genoeg van! Ze staan bomvol inspiratie en zijn daarnaast een toffe toevoeging aan je interieur. Jouw boeken laten zien wie je bent, waar je voor staat, wat je leuk, bijzonder, mooi en belangrijk vindt. Lastig kiezen? Wij zetten drie van onze favoriete exemplaren op een rij, die we nú willen hebben – en jij geheid ook! 

koffietafelboek

#1 Fashion Quotes – Patrick Mauries

Is fashion jouw middle name? Dan mag dit toffe boek zeker niet ontbreken op jouw koffietafel! Het roze exemplaar staat vol wijze woorden en quotes van bekende namen uit de modewereld. Van Marie Antoinette tot Kanye West. Ook leuk: het koffietafelboek is versierd met de prachtige illustraties van Christian Lacroix. Hebben!

koffietafelboek

#2 World Atlas of Street Photography – Jackie Higgins

Helemaal weg van fotografie, verzot op de stad of allebei? Dan ga jij dit boek he-le-maal geweldig vinden. Bewonder de meest bijzondere kiekjes gemaakt in steden over de hele wereld en maak kennis met alle mogelijkheden binnen de wereld van straatfotografie. Een echte musthave voor de stadsfotograaf, stadsbewoner of verzamelaar.

koffietafelboek

#3 At Home – William Yeoward

Als je geïnteresseerd bent in interieur – en dat ben je, want je leest dit – dan is dit koffietafelboek een echte must-read! In het boek At Home geeft interieur designer William Yeoward een kijkje in zijn stadsappartement én zijn huis op het Engelse platteland. De interieurs zijn comfy, elegant en typerend voor de stijl van de designer.  De cover, de foto’s, de opmaak, de inhoud… wij zijn verliefd! At Home is met liefde gemaakt en een feestje om door te bladeren.

Welk prachtexemplaar ligt er binnenkort bij jou op de koffietafel te shinen?

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline