Dutch Design Week route van Ontwerpduo

Wie kan ons nou beter vertellen wat de échte must see’s zijn tijdens de Dutch Design Week dan Tineke van Ontwerpduo? Niet alleen kent ze als ex-student aan de Design Academy Eindhoven de stad op haar duimpje – Ontwerpduo is dit jaar wederom vertegenwoordigd op dit evenement. Volg de tips van Tineke doormiddel van deze plattegrond en je hoeft niet bang te zijn dat je de tofste spots mist!

Floris Hover


Hier vind je een expositie georganiseerd door Floris Hover. Hij weet je weer te vervoeren naar je kindertijd met zijn bijzondere ontwerpen.

NRE terrein


Dit is het resultaat van een samenwerking tussen verschillende ontwerpers die recent zijn afgestudeerd. Samen vormen zij een hechte club. Het pand dat ze delen wordt ook vaak gebruikt voor bizarre feestjes.

Secret spot


Dit is een beetje een geheim plekje van de Dutch Design Week. Het light buiten het centrum, niet zoveel mensen weten ervan, maar er valt op de Hallenweg locatie heel veel moois te zien!

Liekeland


Liekeland vind je op de Piet Hein Eek locatie in een keet, omgebouwd tot mini-expositieruimte waar alle illustraties van de ontwerpster te zien zijn. Een fantastisch keetje met een leuk, enthousiast meisje erin.

Meet Pieter


Hier kom je Pieter tegen, onze oud-stagiair. Hij heeft voor zijn afstudeeropdracht een pizza-oven gemaakt. Hij staat hier met zijn bijzondere ontwerp lekkere pizza’s te bakken.

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app