Een Griekse komedie

De plek waar de uitgestrekte blauwe lucht lijkt over te gaan in de kalme zee: de Griekse eilanden in de Egeïsche Zee zijn een paradijs op aarde. Met de wit gestucte muren, door de wind gesleten houten balken en zeeblauwe luikjes zijn ook de huisjes op deze eilanden een feest voor het oog. Dit kleurenpalet is niet alleen fijn op vakantie. Door te kiezen voor een rustige witte basis en aanvullende accessoires in verschillende blauwtinten geef je jouw huis het hele jaar door een zomerse sfeer.

Griekse-komedie-1

De bohémien sfeer van de jaren 60 is nog een beetje blijven hangen op de Dodekanesos. Kies in huis voor een mix van brocante met modern, maar houd je aan het Griekse kleurenpalet. Zo ontstaat er een prettig effect dat niet snel zal vervelen.

Griekse-komedie-3

Heb je nu al meteen zin om aan de slag te gaan met de Griekse look? Dek een lange houten tafel met sierlijk glaswerk, blauwe borden en witte kommen. Strooi wat schelpen over tafel als decoratie en klaar ben je. Nu hoef je alleen nog maar te leren hoe je de perfecte Souvlaki maakt!

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline