De favoriete kleur van editor Sophie

De favoriete kleur van Westwing’s editor Sophie is zonder twijfel blauw. Niet alleen omdat deze kleur rust uitstraalt, maar ook omdat je er zoveel verschillende kanten mee op kunt. Lees hier welke looks je allemaal kunt creëren met blauw!

 

Blauw als basis van de maritieme look

Als je aan het leven aan zee denkt, komt er natuurlijk één kleur direct in je op: blauw! Om de maritieme look te creëren, kun je het beste met zachte blauwtinten werken, maar ook blauwtinten die tegen grijs aan leunen, doen het goed in deze stijl. Werk met blauw-wit gestreepte prints en natuurlijke materialen en waan je in een handomdraai in een huis aan het strand.

1.maritieme

Koninklijk blauw

Waar de kleur blauw binnen een maritiem interieur zorgt voor een frisse sfeer, hebben diepe, donkerblauwe tinten een ander effect… Door de stylen met deze blauwtint ontstaat er namelijk een luxe, rijke sfeer. Deze luxe look doet het goed in de slaapkamer. Verf één muur in diepblauw en je creëert – in combinatie met een kroonluchter en luxe bedlinnen – direct een bijzonder chique look.

2.koninklijkblauw

Ga voor glans met blauw

Loop jij warm voor een interieur waar de glam vanaf spat? Ook in een dergelijk interieur is blauw een welkome gast. Door te kiezen voor fel turquoise krijgt elk interieur meteen een levendige, luxe sfeer. Combineer turquoise met wit en zilverkleurige accenten. Of voorzie die moderne salontafel van glas van een prachtige bos bloemen in turquoise. Let’s glam things up!

3.glansmetblauw

De Scandinavische kant op met blauw

Een Scandinavisch interieur kun je herkennen aan natuurlijk kleur-, en materiaalgebruik. In deze stijl wordt vaak gebruik gemaakt van licht hout en zachte pasteltinten. Maar ook accessoires en meubels in zachtblauw doen het fantastisch in deze look!

4.scandi

Ontbreekt het in jouw interieur nog aan accenten in het blauw? Neem snel een kijkje in onze sale!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline